Стратегія розвитку України на найближчі 5 років у програмі Україна НЕО".

21 вересня 2018, 18:05
Власник сторінки
лідер НЕО Лідери,фандрейзер,активіст, культуролог, єгиптолог, теолог.
0
108
Стратегія розвитку України на найближчі 5 років у програмі Україна НЕО .
НЕО Лідери.

Вчора виступав Порошенко, сьогодні Тимошенко.Сказано багато розумного, та жоден з присутніх експертів у Тимошенко,не показав, хоча б на декількох слайдах, як нам залучати інвестиції і інновації? ЯК?

Сьогодні за круглим  столом у Тимошенко зібралися провідні експерти  з  різних сфер і говорять вони,  дійсно хороші і розумні речі і це б нічого, якби, хоча б у одного  них, був детальний план дій на найближчі 5-20  років розвитку України! Як казав давно Воланд, що    треба мати більш менш прилічний план  хоча б на 20 років , а його в них немає. Сама  велика біда в Україні відсутність стратегічного і детального планування у ріних сферах, політиків  -стратегів  зовсім немає, є лише  популісти. Полеміка, тафтологія, популізм,  звинувачення одне одного, боротьба між собою, за все  хороше, проти всього поганого і так далі.Бридко... Правда, ви ж усі втомилися від цього?Я також...
  Що нам робити? З чого почати?  Нео Лідери, зовсім молода  команда, проте, ми уже маємо  певні успіхи і чіткий план дій на найближчі 5 років. У кінці жовтня ми  збираємо круглий стіл з провідними експертами ( не теоретиками), та представниками  посольств  для обговорення 20 важливих  програм, готові проекти і дорожні карти у нас уже є, наразі хочемо отримати тверезу оцінку, наскільки це реально  робити, бо деякі процеси уже  запущені, деякі надскладні.
 Ми  обговоримо такі   проекти: 
1-Ефективні методи залучення ТНК у нас є план дій і шорт -лист  пропозицій для них. 
2-відкриття глобальних офісів в Україні, що спричинить ріст  євро ЗП, та стримає прогресивну молодь в  Україні.
 3- електронне голосування за прикладом Ісландії  для молоді в Україні і а кордоном, бо це ефективний метод для голосування  українців за кордоном( зокрема заробітчан, які нелегально  працюють там, отже і голосувати не можуть піти). Наразі  пенсіонери голосують 80%,а молодь 25% -це горе з яким  треба, щось робити. Лише погляньте на  передвиборчі компанії, вони усі заточені  під старечу Деменцію. Старий віник, мести, як новий не буде і це факт!  
4-Можливість  провести EXPO -2030  в Україні і забрати цей трофей у Росії. Між  іншим це -25 млн відвідувачів  для країни, яка  приймає. Порахуйте економічні показники за цей  період і  приріст у  бюджеті України, на одному лише туристичному зборі, наприклад. 
5- Можливість  франшиз на  провідні  кінні  перегони на кшталт Тріона і проведення їх у Карпатах. Можливості інвестування і  побудування  потужного  іподрому  та  франшизи на Аскот, або Дубайські скачки. Що це дасть, можете почитати на нашому сайті, або сторінці у Фейсбук, це оерема тема з області геополітики.
6- Зимова Олімпіда в  Карпатах. 
7-Можливість перейняття досвіду та отримання фінансової  підтримки від Норвегії( за прикладом Баразилії) задля збереження  Українського лісу, та поступе перепрофілювання лісо-переробних заводів. Програма на найближчі  20 років.
8-досягнення  гендерного балансу в Україні,зокрема у владі, де всього 12% жінок. 
9- Як молодим політикам  потрапити у владу, без  грошей олігархів, кращі фандрейзингові практики. У нас вона є, краща, яка допомогла Обамі побити всі рекорди і зібрати 700 млн. 
10- досвід ОАЕ, в електронному  державному  управлінні, безпеці завдяки біометрії, та інноваціям які стрімко ростуть В ОАЕ. Сподіваємося отримати запрошення на обмін досвідом.
11- як заробити  сотні мільйонів  доларів на кіно,та підняти впізнаваність України, прийлад турецького  "Ау Япим".Це і  ще 9  інших питань, які  після круглого столу, будуть  докореговані, презентовані широкому загалу і  запущені у дію. Ми сподіваємося, що отримаємо підтримку від провідних світових парнерів, та влади, зможемо  впровадити  зміни, які здатні наситити ринок України новими  робочими місцями, податками,зростанням ВВП і зростанням  індексу щастя. Ми впевнені, що якщо для України  монетарна і фіскальна модель в економіці не спрацює, то стимуляція інвестиції, яка закладена у наших проектах, дасть ефект WOW, за  найближчі 5 років. Ми на відміну від експертів -теоретиків, не утопісти, які можуть  описувати вектори руху  лише так кругом та  навколо.... Ми без ресурсів, підтримки олігархів, втілюємо у життя проекти, які допоможуть кожному з нас! Вся наша діяльність  побудована на прозорому фандрейзингу, тому підтримка кожного українця на для нас  дуже важлива, бо кожні 5-10 чи 100 гривень допоможуть нам втілювати у життя важливі  проекти. Якщо ви зараз читаєте мене, знайте,що це не мрії, або наше  марево.
 Нове покоління інноваторів уже є ! Якщо Ви відчуваєте в собі силу, маєте чіткий план дій,можете підтримати нас у якості парнера круглого столу, та маєте, що сказати за тим круглим столом, долучайтеся до команди НЕО Лідерів -  https://www.facebook.com/NEOliders 
Ми це зможемо разом! 
З вірою в кожного з нас! 
Всі права захищені авторством TiiOlgaТМ. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.