ПРО ВОЄННИЙ СТАН І ЩО ВІДБУЛОСЯ В ПАРЛАМЕНТІ

27 листопада 2018, 17:11
Власник сторінки
0
153
ПРО ВОЄННИЙ СТАН І ЩО ВІДБУЛОСЯ В ПАРЛАМЕНТІ

Здорові політичні сили у Раді завдяки сміливому лідерству та залізній хватці О.Ляшка радикально зламали плани Президента щодо використання воєнного стану для перенесення виборів та узурпації влади!

Вдень ми всією командою РПЛ поїхали на залізничний вокзал і опитали до сотні громадян з усіх куточків країни. З них 99,9% висловились проти воєнного стану, запропонованого Президентом Порошенком. Головний їх аргумент був "Це потрібно Порошенку не для захисту України та відсічі агресору, а для перенесення виборів і збереження влади, незважаючи на відсутність підтримки народу!". Це очевидно для людей, але далеко не для всіх політиків.

Потім були години жорсткої боротьби в парламенті, під час якої Олег Валерійович проявив себе як справжній народний лідер, який служить інтересам суспільства. Під його натиском та завдяки консолідації наших однодумців в Раді Президент змушений був піти на 3 головних поступки: 

1) Воєнний стан на 30 днів замість 60.

2) Воєнний стан лише у прикордонних з агресором областях.

3) Вибори Президента - 31 березня 2019 без жодних відстрочок і переносів.

Щоб зафіксувати ці позиції законодавчо, ми прийняли виправлену редакцію президентського Указу про воєнний стан та Постанову про призначення виборів Президента.

З трибуни Президент також заявив, що заходи, передбачені законом про воєнний стан будуть задіяні лише у випадку агресії РФ у відповідних областях. Це дуже важливо.

Переконаний, що парламент має тепер ретельно контролювати імплементацію закону до кінця дії воєнного стану і наслідки його застосування мають бути піддані неупередженому парламентському контролю і доведені до суспільства.

https://www.facebook.com/Halasiuk/posts/2292006894408269

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.