Про рабство та свободу.

19 листопада 2018, 13:33
Власник сторінки
физик-электронщик, программист
2
41

Раб прагне ліпшого, а вільний об’єктивного.

Як оцінити вираз  2+2=5   ?

Математик скаже помилка, бо знає точно. Фізик скаже похибка, бо не знає для чого цей вираз. Тільки економіст скаже, що це досягнення, бо не його задача шукати об’єктивності. Економіст завжди виконує завдання оцінити результат роботи свого роботодавця. Керівники політики питають підказки як діяти у економістів та скидають на них помилки своєї роботи. Але ж хто скаже своєму єдиному роботодавцю, що той винний в помилці? От якби роботодавцем економіста був Бог, тоді б його задачею було б дати оцінку об’єктивну. А так економісти обмежуються загальними фразами про необхідність лібералізації економіки.

Тільки партія 5.10 вказує правильний шлях до отримання об’єктивної оцінки роботи суспільства. Потрібно дати управління економікою не політикам, а єдиному спеціалісту з економіки – об’єктивне порівняння конкуренцією. Державо – геть з економіки, а борись за знищення несвободи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.