Бездіяльність МЕРТ неприпустима!

13 листопада 2018, 15:20
Власник сторінки
0
40

США, Канада, ЄС, Китай, ЄврАзЕС, Туреччина, окремі країни Африки та інші країни активно захищають внутрішній ринок металопродукції від імпорту, підвищуючи ввізні мита на 25 і вище відсотків.

Уряди найбільших економік світу вживають усі можливі і неможливі заходи для захисту власних виробників металу та металопродукції.

Закриття найбільших світових ринків та загострення боротьби за існуючі ринку збуту металопродукції - реальна загроза українській промисловості та економіці. Імпорт чорних металів в Україну вже зріс на на 25%! Сотні тисяч робочих місць в ГМК та суміжних галузях під ударом!

Тому лідер РПЛ Олег Ляшко ініціював широкомасштабний захист вітчизняних виробників металургійної продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках.

Ми вимагаємо невідкладного вжиття заходів з метою упередження зростання імпорту металопродукції з Китаю, Туреччини, Російської Федерації та інших країн світу, які люто борються за нові ринки збуту власної продукції. На часі також лобіювання доступу української металопродукції на зовнішні ринки, у тому числі через експортно-кредитне агентство.


https://www.facebook.com/Halasiuk/posts/2283209788621313


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.