Кандидат від Українських Націоналістів

18 жовтня 2018, 11:47
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
109
Кандидат від Українських Націоналістів
Хочеш мати Українську Владу ? ГОЛОСУЙ ЗА НАЦІОНАЛІСТІВ !

Українські Націоналісти визначаються з кандидатом на вибори президента в 2019-му році

Цілком зрозуміла та вірна думка, що від Націоналістів в Україні має бути єдиний кандидат на посаду президента в 2019-му році. І заперечувати це може лише або дурень, або провокатор.
14 жовтня на вже традиційному Марші Слави лідер ВО Свобода Олег Тягнибок показав, що для нього інтереси Української Нації стоять вище за свої особисті амбіції. Тягнибок оголосив, що задля пришвидшення об'єднання Націоналістичних сил не буде балотуватися на президентських виборах.
Водночас Олег запропонував розглянути кандидатом від об'єднаних Націоналістичних сил Руслана Кошулинського. Адже ми, Свободівці, вважаємо, що Руслан гідна кандидатура.
Руслан Кошулинський, людина, яка достойно показала себе на посаді віце-спікера парламенту, яка в критичні дні Революції Гідності взяла на себе відповідальність за долю України, чоловік, який з посади віце-спікера врУ по закінченню повноважень без вагань пішов на фронт сержантом артилерії.
Руслан Кошулинський - це людина, яка є уособленням чеснот Українського Націоналіста, і саме тому кандидатура Руслана запропонована всім Націоналістам для розгляду кандидатом від об'єднаних Націоналістичних сил. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,ВО Свобода,націоналізм,президентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.