"Нова" патрульна поліція - повна некомпетентність

02 жовтня 2018, 15:17
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
57
 Нова  патрульна поліція - повна некомпетентність
Цим фото все сказано без слів ...

13 постанов від патрульної поліції - і всі скасовані судовими рішеннями.

Черговий, а це вже 13-тий за ліком, суд по скасуванню постанов про порушення пдр винесених новою Тернопільською патрульною поліцією дпп в Україні мною виграно.
Чергова постанова про ніби то порушення мною пдр скасована.
Суд в черговий раз визнав, що патрульні поліцаї неправомірно намагаються притягнути мене до адмін. відповідальности за нібито порушення пдр.
Звісно, що ця вся судова тяганина та інформаційний розголос від не зовсім порядних змі, як місцевого розливу так і всеукраїнського, псують мені репутацію, а тому я звернувся до суду з позовною заявою до управління патрульної поліції в Тернопільській області на відшкодування моральної шкоди, завданої мені працівниками патрульної поліції внаслідок системного та незаконного притягнення мене до адміністративної відповідальности своїми постановами.
Засідання суду відбудеться завтра, 3 жовтня о 9 годині 40 хв. в приміщенні Тернопільського міськрайонного суду на вул. Котляревського, б. 34. Запрошую. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: кадрова політика,поліція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.