Сирія. Іран. Санкції проти Московії. Виступ Трампа в ООН.

26 вересня 2018, 04:36
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
47
Сирія. Іран. Санкції проти Московії. Виступ Трампа в ООН.

Встиг Трамп пройтися і по Московії – опосередковано. Він заявив, що якщо Дойчланд не змінить свій курс негайно, його залежність від російського газу стане фатальною.

Виступаючи в ООН, Трамп сьогодні заявив про те, що Асад застосовував і застосовує хемічну зброю, і Америка буде перешкоджати цьому. ЗДА, за словами Трампа, співробітничає з державами Персидської затоки, Єгиптом та Йорданією для створення стратегічного альянсу… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Це окрім коаліції, створеної проти ІДІЛ, і яка поки не розпущена. При першому ж застосуванні хемічної зброї ЗДА негайно візьмуться до дій.
Dn8qBxtXoAEwlh-
За словами Трампа, рішення по Сирії включатиме план по боротьбі з Іраном з метою максимальної щільної його ізоляції. Крім того, в східному Середземномор'ї намічені військово-морські і авіаційні навчання НАТО і ЗДА, які пройдуть найближчим часом.
Цікаво, що Ердоган залишив зал Генасамблеї під час виступу Трампу.
ЗДА не відмовилися від ідеї втручання в Сирії. По суті, угода в Ідлібі лише звузила перелік приводів, за якими буде завданий удару по Асаду. Інше питання – який подальший сценарій. Сам по собі удар малоефективний, якщо не супроводжуватиметься наземними діями. Очевидно, що на землі американці в кращому разі подадуть підтримку наступаючим силам, але самі не братимуть участь в проведенні такої операції.
Хто саме воюватиме на землі з Асадом після удару американців – ось, напевно, ключове питання. Якщо тільки курди, то мова може піти про те, щоб перерізати сухопутний коридор постачання іранських сил у Сирії по Евфрату. Якщо до операції приєднаються протурецькі бойовики з Ідліба – тоді можна говорити про плани повалення Асада.
Встиг Трамп пройтися і по Московії – опосередковано. Він заявив, що якщо Дойчланд не змінить свій курс негайно, його залежність від російського газу стане фатальною.
На тлі виступу Трампа Мінфін ЗДА ввів санкції проти 12 російських компаній:
- «Аерокомпозіт»,
- «Дайвтехносервис», 
- ФГУП НПП «Гамма», 
- НІІ «Вєктор», 
- Nilco Group, 
- Обнінскоє научно-проізводствєнноє прєдпріятіє «Тєхнологія», 
- «Окєанос», 
- «Авіадвигатель», 
- «Інфотекс», 
- «Сістеми прєцізіонного пріборостроєнія», 
- Syrus Systems, 
- Воронєжский НІІ «Вега».
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генассамблея ООН,Сирія,Дональд Трамп,Іран,санкции против России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.