Міністерство культури України описує майно УПЦ МП

26 вересня 2018, 03:37
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
446
Міністерство культури України описує майно УПЦ МП

Міністерство культури України розпочало опис майна Української православної церкви Московського патріархату… . Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Міністерство культури України розпочало опис майна Української православної церкви Московського патріархату… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Мета цілком очевидна: надання автокефалії Українській православній церкві в середині жовтня практично вирішене, за цим неминуче має бути перерозподіл власності і поступове видалення московської церкви з України.
Як саме відбуватиметься перерозподіл власності? Двома основними шляхами: добровільним переходом з-під юрисдикції однієї церкви до іншої або націоналізацією майна тих громад, які не перейдуть під юрисдикцію УПЦ Київського патріархату з подальшою його передачею українській церкві.
Для запобігання вивозу майна будуть зроблені заходи, в основі яких лежить перепис цього майна. Чим Мінкульт України зараз і зайнятий. Можуть бути спроби вивезти до Росії якесь особливо цінне майно, що може стати приводом для арешту і конфіскації всієї власності УПЦ МП в Україні.
Для РПЦ ситуація, безумовно, вкрай погана – в іміджевому плані, в політичному, і головне – з меркантильної точки зору. Але в цілому передбачена: перейшовши на обслуговування інтересів правлячого в Московії мафіозного режиму, РПЦ неминуче бере на себе відповідальність за всі його злочини. Влада створила навколо Московії щільне кільце ворогів, відповідно, і РПЦ стала ворожою решті «сестринських» церков.
Що цілком закономірно. В 2014 році, коли почалася агресія в Криму та на Донбасі, РПЦ демонстративно підтримала агресора, а в багатьох місцях, особливо на Донбасі перетворила «храми» на бази московських терористів.
Так що пізно бідкатися, час розплати настав.
Загалом, московію чекають в недалекому майбутньому приблизно аналогічні події і в «світській» області. Режим Путіна створив так багато ворогів навколо московії, що тепер вони розглядають питання забезпечення своєї безпеки виключно з погляду захисту саме від неї.
Днями ЗДА дали ясно зрозуміти, що вступ Грузії в НАТО – питання практично вирішене. В недалекому майбутньому й Україна увійде до цього альянсу тим, або іншим чином.
Сього хвилинні тактичні рішення, які приймає московське керівництво, приводять до стратегічних провалів і поразок по всіх напрямах. Добре, що трієчники, які дорвалися до влади, та злодії з підворіть в принципі не здібні до вирішень державного рівня. У нормальних країнах такого роду людей навряд чи пустили б вище за рівень рундука на ринку, але у московії саме такого роду публіка управляє країною. З відповідними катастрофічними наслідками.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: УПЦ МП,майно
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.