Порошенко свої вибори вже почав ... Які у нього можливості та які плани.

22 вересня 2018, 12:43
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
90
Порошенко свої вибори вже почав ... Які у нього можливості та які плани.
обіцяв ... обіцяю ... буду обіцяти ...

Основа програми виборів Порошенка - армія, мова, віра, і тому виборців будуть переконати у тому, що це тільки Порошенко відродив армію, здійснив потужну українізацію, зробив багато для надання томосу

   З того, що ми реально бачимо в рейтингах кандидатів в президенти 2019, то Порошенко ще мав би подумати, чи йти йому на президентські вибори ?, а якщо він побачить, що не зможе там перемогти, то може взагалі участі у виборах не брати ?, Хоча такий сценарій наразі виглядає малоймовірним, а тому :
Для Порошенка вдруге стати президентом то дуже складна ситуація, адже він відповідає в Україні за все, навіть якщо не має до цього безпосереднього відношення, тому що люди йому  вперше повірили та його обирали - і весь негатив до влади на нього сиплеться автоматично.
Тому на демократичних виборах Порошенкові вже не перемогти, а відтак він має використовувати на виборах нестандартні ходи. Які ?
Порошенко звісно що намагатиметься уникати прагматичного, раціонального та складного діалогу з виборцями, які говоритимуть йому про корупцію, офшори, ціни, тарифи ... Адже про практичні результати свого правління говорити Порошенко не хоче - там одні провали і поразки. 
- натомість Порошенко казатиме про армію, віру, мову, намагаючись фокус суспільної уваги максимально змістити від реальних проблем людей до віртуальних питань.
Порошенко і надалі йтиме шляхом напів-вибачень та напів-маніпуляцій, подібних до заяви-вибачення про невиконання своєї обіцянки швидкого завершення ато. Ну не зміг ... то вибачте мені.
Тільки цього варто очікувати від Порошенка, і це буде основними елементами його тактики і стратегії.
- технологія Порошенка полягатиме у намаганні максимально віртуалізувати політичну дискусію, спекулюючи щодо патріотичних тем мови, церкви, історії, армії, євроінтеграції, намагаючись переключити увагу виборців, аби змусити їх обговорювати не підвищення тарифів, корупцію, рівень життя, невдалу децентралізацію, провальні реформи, медицину, освіту, а щось таке, де ще можна пообіцяти, а виборці на це знову поведуться.
- розігрування карти "п'ятої колони - агентів кремля" як внутрішнього ворога України, який в разі програшу Порошенка, захопить владу і проведе контрреволюцію у країні.
- основа програми виборів Порошенка - армія, мова, віра, і тому виборців будуть переконати у тому, що це тільки Порошенко відродив армію, здійснив потужну українізацію, зробив багато для надання томосу церкві ...
А це, за задумом політтехнологів, буде максимальна мобілізація патріотичного електорату на користь Порошенка, без якого він ніколи не переможе на виборах, а тому під особливим тиском адмін.ресурсу Порошенка опиниться саме Націоналістична партія ВО Свобода, надійний електорат якої хоче собі нагло привласнити пан Порошенко.

P.S. Про новий закон виборів та про склад цвк - то вже в наступному дописі.
                      
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,влада олігархів,брехуни,зрадник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.