Аналіз спічу Порошенка показав ...

20 вересня 2018, 13:49
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
76
Аналіз спічу Порошенка показав ...
Не думай, а голосуй !

Аналіз спічу пана Порошенка у верховній раді показав, що у спічі Порошенка є лише глисти гельмінти. 🤔

На одній неформальній зустрічі з своїми депутатами своєї фракції "бпп солідарність" пан Порошенко заінтригував своїх підручних своїм посланням до врУ, яке він готує, і було ним там сказано, що вони почують несподівані речі ...
А далі, по команді з Банкової, цю "інтригу" рознесли по всім підконтрольним теле-зомбоящикам.
Така очікувана несподіванка.
Напередодні феєричного виступу Порошенка, який щойно відбувся, я стверджував, що очікується цілком передбачувана несподіванка - пезидент Порошенко, який чотири з половиною роки займався своїми фабриками, заводами та офшорами, тепер остаточно осідлає свого іграшкового патріотичного коника. Саме це він і зробив.
Верховний головнокомандувач збройними силами України, який весь цей час називав війну "ато", злісно порушував Конституцію і закон "Про оборону України", справно платив податки до бюджету на росію, наживався на поставках в армію і торгував через лінію фронту, а тут за порадою політтехнологів вирішив призначити себе головним патріотом та захисником країни.
Весь розрахунок Порошенка на те, що його порожнього вибачення буде досить, щоб народ забув його минулу передвиборчу брехню про закінчення "ато" за два тижні, щоб ніхто не згадав про тисячі вбитих Українців, серед яких 49 десантників і членів екіпажу Іл-76, що згоріли біля Луганська, Іловайськ, Дебальцевський котел та багато інших трагічних епізодів російсько-української війни, що стали результатом боягузливої бездіяльності політичної верхівки та їх злочинних рішень, особисто погоджених верховним головнокомандувачем Порошенко.
Президент Порошенко, який відповідає за зовнішню політику, на тлі чотирирічного безплідного топтання в "безальтернативному" Мінську, порожніх оповідань про миротворців на кордоні з росією та виступів з трибуни генасамблеї ООН, в яких він власноручно перекреслював Будапештські гарантії для України ... А тепер на всю країну сповістив про свою нову переможну стратегію "армія, віра, мова", яка в черговий раз "по-новому" ощасливить всіх і кожного. Ну і звісно, ще свій довго очікуваний "томос" Порошенко про-піарив на всі сто, але сказав, що - "я точно не знаю коли томас буде". 
В прямому етері всі спостерігали чарівне перетворення шоколадної гусениці, яка ненаситно пожирає зелені банкноти, в яскравого та привабливого передвиборчого метелика. І хтось знову зачарувався ... в 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,президентські вибори,передвиборчі обіцянки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.