Акція протесту - за нові виборчі правила та звільнення від впливу олігархів

07 вересня 2018, 14:42
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
22
Акція протесту - за нові виборчі правила та звільнення від впливу олігархів
ВО Свобода Олег Тягнибок

вже понад 200 місцевих рад звернулись до верховної ради України з вимогою ухвалити антиолігархічний пакет законів, якій підготували та направили до врУ дерутати ВО Свобода. Але чи почули голос Народу?

Вчора, 6 вересня площа Конституції перед верховною радою України була заповнена активістами ВО Свободи, Нацкорпусу, Правого сектору, КУН, ОУН, Народного руху та багатьох інших громадських організацій та рухів, відбувалась акція протесту - за нові виборчі правила та звільнення від впливу олігархів на вибори в Україні.
Всіх об'єднала вимога негайної зміни діючого виборчого закону "януковича" на пропорційну систему виборів за відкритими списками та обрання нового складу цвк.
ВО Свобода вимагає ухвалити антиолігархічний пакет законів, невід'ємною частиною якого є і новий виборчий закон за відкритими списками.
До слова, вже понад 200 місцевих рад звернулись до верховної ради України з вимогою ухвалити антиолігархічний пакет законів, якій підготували та направили до врУ дерутати ВО Свобода.
Але чи почули голос Народу ті, до кого звертаються люди ?
Час покаже.
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВО Свобода,Олег Тягнибок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.