ЗАХАРЧЕНКО – ВСЕ. АБО «КОРОЛЬ ПОМЕР, ВІВАТ НОВИЙ КОРОЛЬ!?»

05 вересня 2018, 19:28
Власник сторінки
Историк-политолог
0
2002

Але все змінили заяви, коментарі та репортажі російської пропагандистської машини – ну, як без них, без справжніх ляльководів маріонеткових королів?! Як то кажуть в народі: на злодієві шапка горить.

ЗАХАРЧЕНКО – ВСЕ.

АБО «КОРОЛЬ ПОМЕР, ВІВАТ НОВИЙ КОРОЛЬ!?»


Новинні стрічки 31 серпня заполонила інформація про загибель терориста з поганялом «голова ДНР» – Олександра Захарченка. Інформація швидко ширилася, але оскільки він не один раз відправлявся фейковими повідомленнями до пекла на зустріч з «моторолою», «гіві» та іншими «заслуженими зірками сцени», тому й не викликала ажіотажу. Та й «Лебедине озеро» не почали оперативно транслювати на ресурсах елденеерії – певно, не заслужив бути удостоєний такого високого знаку уваги радянського періоду.

Але все змінили заяви, коментарі та репортажі російської пропагандистської машини – ну, як без них, без справжніх ляльководів маріонеткових королів?! Як то кажуть в народі: на злодієві шапка горить.

Швидкість реакції та підготовки виступу офіційного глашатая зовнішньополітичного відомства панянки Марії Захарової говорить радше не про професіоналізм спічрайтерів, а про вже існуючі заготовки, які лише чекали свого часу. В її заяві прозвучали уже заїжджені до дірок згадки про «хунту», «київський режим», «боротьбу з інакодумцями» і, звісно ж, для внутрішнього зомбованого споживача мідівських казок, заклик до міжнародної спільноти про необхідність неупередженого розслідування жахливого «злочину, що стався на очах мирних громадян». Цей виступ Захарової, розтиражований ЗМІ, лише підтвердив відому істину про справжніх власників театру абсурду під назвою ОРДЛО. Навіть недолуга спроба відмежуватися від підтримки тероризму чи не вперше з 2014 року озвученою фразою про самопроголошеність «ДНР» не вдалася, оскільки відбулася на фоні заяви офіційного Києва про рішення розірвати Договір дружби з РФ. Тому гучне брязкання сусідів є не що інше, як спосіб надати містечковій події геополітичного значення, відволікаючи увагу від власних внутрішніх проблем.

Ця тактика не нова та прогнозована. Згадаймо, тиху революцію в «ЛНР» за технологією двірцевого перевороту. Так на фоні суспільного ажіотажу розпочалося полювання на відьом із заміною набридлих іграшкових царьків на інших. В «ДНР» схожа ситуація, але з тією різницею, що гучніше відбувається: як в прямому значенні – за допомогою вибуху бомби в забігайлівці зі специфічною назвою «Сєпар», так і в переносному – інформаційна бомба, створена підконтрольними Кремлю ЗМІ.

Вивчивши порядок дій в аналогічних історичних подіях, легко спрогнозувати наступні кроки «дружнього братського народу» в напрямку чергової дестабілізації. Відповідно, ця обставина буде використана путінським режимом для продовження нагнітання ситуації в регіоні з ескалацією конфлікту, в якому Росія нібито не бере участі. Ну, й не варто забувати про близькість Донецької області, на відміну від менш привабливої в геополітичних планах Кремля Луганської області, до Азовського моря, в якому піратський флот сусідів хоче почуватися господарем.

За такого сценарію без маріонеткового короля не обійтися, але й справжнє ім’я призначеного наступника взагалі не матиме ніякого значення – Іхтамнєт ІІ залишиться черговою забавкою маленького капризного Пу І.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Путин,ФСБ,Кремль,Захарченко,інформаційна війна,змі,війна,спецслужби,ДНР,Александр Захарченко ДНР,ДНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.