Український Націоналізм - ідеологія творення Українцями своєї держави Україна

05 вересня 2018, 08:57
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
1
35
Український Націоналізм - ідеологія творення Українцями своєї держави Україна
ВО Свобода

Чи розуміють це ті, хто шукають хляхи побудови держави ?

В сучасній Україні 21 століття, воєнній та враженій тотальною кризою, Націоналістичний чинник набуває великої ваги. А це стає реальною загрозою для олігархату, який захопив та тримає владу в Україні
Зневірені у фальшиворотих різнокольорових  порошенках, януковичах, ляшках, рабіновичах, медведчуках - політиканах,  наші люди все більше схиляються до ідей Націоналізму, які сповідували  Коновалець, Бандера, Шухевич та багато інших Українців.
Діючі Націоналістичні політичні організації, серед яких ВО Свобода та виразник ідей Націоналістів  портал та газета Свобода закликають громаду вірити та підтримувати ті політичні сили, які допомагають Націоналістам відстоювати добро і справедливість та Національні Українські інтереси. 
Годі бути терплячими, толерантними та довірливими, жодної підтримки політ. партіям олігархів, представленим у врУ. 
Можна підтримати  лише поодиноких депутатів-патріотів. Гнати від влади всю потолоч та формувати на базі ВО Свобода, КУН, ОУН, ПС, НК єдиний Національний моноліт.
Не скиглити, а боротися ! Діяти та перемагати ! Відстоювати за всіх обставин своє, Українське ! А у великий День Святої Покрови заприсягнімо на вірність Нації та єдність лав справжніх Націоналістів ! Воюємо і переможемо !
Смерть всім зовнішнім та внутрішнім нашим ворогам ! Слава Нації !
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: націоналізм,нація,НАціональна ідея,націоналісти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.