Венесуела. Колапс – сьогодні. ЕРеФія – завтра.

29 серпня 2018, 10:43
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
56
Венесуела. Колапс – сьогодні. ЕРеФія – завтра.

Цей колапс відбувається в одній із багатющих за запасами природних ресурсів країн світу. Щоб довести її до такого стану, було потрібно лише одне: щоб до управління країною прийшла кримінальна мафія.

Землетрус, який стався у Венесуелі 21 серпня, схоже, зрушив ситуацію. З країни почався масова втеча населення. Влада передбачено не здатна допомогти тим, хто постраждав, багато хто з яких позбувся останнього, тому сотні тисяч людей кинулися геть з країни боліваріанського раю… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Dlo9zL4U8AAcngV
Це світлина мосту, який сполучає Венесуелу з Колумбією. Навіть складно сказати, скільки чоловік одночасно його перетинають – і це все біженці. Вже є оцінка, що обсяг венесуельської катастрофи стосовно проблеми біженців в найближчому майбутньому перевершить сирійську. Рахунок вже починає йти на мільйони.
DloBnXHWwAUYdqo
Економіка з 2011 року скоротилася на 70%. Частка населення, яка живе в убогості (тобто, ті, кому хронічно не вистачає доходів на підтримку біологічного існування) складає 87%. Є навіть медичний показник – вага середньостатистичного венесуельця зменшилася тільки за 2017 рік на 11 кілограм. І це при тому, що якість їжі огидна. Інфляція за цей рік вже склала 12600%, до кінця року передбачається під мільйон відсотків.
Цей колапс відбувається в одній із багатющих за запасами природних ресурсів країн світу. Щоб довести її до такого стану, було потрібно лише одне: щоб до управління країною прийшла кримінальна мафія. Нескінченно грабувати країну і народ неможливо, в якийсь момент процес деградації переходить в обвал.
Україна має бути готовою до аналогічних подій в ерефії.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,коллапс,Венесуела,Ніколас Мадуро
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.