Український Націоналізм - це захист від ворогів.

14 серпня 2018, 09:25
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
53
Український Націоналізм - це захист від ворогів.
Якщо ти не знищиш ворога, то ворог вб'є тебе.

Український Націоналізм - це вимушена реакція на столітні спроби зовнішніх ворогів стерти з лиця землі все Українське.

Якщо тверезо дивитися на історію України 30-х, 40-х, 50-х років 20-го століття, то можна побачити тигра, загнаного з усіх боків, оборонний і шалений рик якого назавжди закарбувався в історії, і крізь часи його відлуння вселяє сили та впевненість нащадкам в Україні сьогодні, коли країна знову перебуває в стані запеклої боротьби за життя і за право бути незалежною державою.
У той страшний та кривавий час з одного боку була Польща, яка хотіла відібрати собі західні Українські землі, з іншого боку німецький рейх, а з третьої радянські більшовики, які бачили Україну своєї русифікованої колонією і робили все можливе, щоб назавжди позбавити Україну самостійності, вирвати все її Національне коріння, стерти всі культурні та ментальні риси народу, перемолоти і перетворити Україну на територію рабів, без своєї мови і самоідентифікації.
Як можна ставитись до потужного підйому Українського Націоналізму в ті роки ?
Називають імена засновників. Як до того ?, а до цього ? ...
Та якби не ті Українці, то України сьогодні б не було. Українці давали відсіч комуністам, полякам, нацистам фактично одночасно. Українці не втрачали віру в свою країну і до останньої краплі крові, жертвуючи своїми життями, свою віру відстоювали.
Українці пережили штучний Голодомор і не зламалися. Українці віддали все, щоб сьогодні Україна була. То як до них треба ставитися ? Як до героїв свого часу, як до історичного прикладу мужності та позамежної любові до своєї землі і Народу. Вони не ангели, ні, вони особистості, яким судилося народитися і жити в один з найбільш нелюдських періодів в історії людства. Українці захищалися від ворогів.
Націоналісти на боці тих, хто захищає свої, Богом дані землі. На боці тих, хто слабший. І тим більше на боці тих, хто ненавидів більшовиків, як тепер ненавидить російського агресора. Треба віддати належне і дивитись на ті події прямо, без фільтрів більшовицької чи російської пропаганди. Загляньте в очі тому зраненому, могутньому тигру і побачите в його палаючому погляді біль усього Українського народу, який аж до сьогоднішніх днів змушений страждати від загарбників та окупантів.
За одне Розстріляне Відродження Українські Націоналісти мали право на свій Націоналізм, як ніхто інший. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,национализм,ВО Свобода,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.