Хто є ворогом Українського Націоналізму в Україні ?

13 серпня 2018, 10:14
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
66
Хто є ворогом Українського Націоналізму в Україні ?
Перспектива Української Революції. Степан Бандера

Бити Націоналістичний рух таки українськими руками - це головна напрямна російської диверсії.

Всі намагання Москви знищити Український націоналістичний, революційно-визвольний рух ОУН-УПА фізично, тотальним наступом з чола - виявились даремними.
Не зважаючи на найтяжчі умови боротьби й великі жертви, наш рух продовжує боротьбу, розвивається далі. Велика, чиста ідея Української Нації, змагання за волю України й за Божу Правду на Українській землі - це невичерпне джерело сили нашого руху, а витворені в боротьбі високовартісні прикмети націоналіста-революціонера, досконалі методи організації і способи дії дають йому незламну снагу, міць і гарт. Бог благословить і спомагає нашу боротьбу за правду, проти червоного царства сатани.
Ворог розуміє, що самим фізичним винищуванням йому не зламати Української революції, Українського Націоналізму. Тому він докладає всіх зусиль, щоб заатакувати самі джерела й головні внутрішні підпори його міці, конечно намагається нищити саму ідею Українського Націоналізму ... Бити націоналістичний рух таки українськими руками - це головна напрямна большевицької диверсії.
Наша ціла революційно-визвольна боротьба визначена двома основними процесами :
- будування власної сили визвольного фронту
- поборювання ворога, нищенням його сил і позицій. 

Степан Бандера - "Перспективи Української Революції".

Ці слова Степан Андрійович сказав давно, але наш ворог користується цим методом і зараз у боротьбі з націоналістами - "українськими руками" намагаються прибрати, знищити національно-визвольний рух.
Але нас Бандера вже попередив тому нам нічого не страшно !
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Бандера,Порошенко,революція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.