Русскіх немає, це вигадка – Anti-colorados

05 серпня 2018, 20:04
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
100
Русскіх немає, це вигадка – Anti-colorados

Автор особисто дарує мешканцям РФ нову назву їхньої країни, яка увібрала в себе географію, історичне коріння, та їхню суть: «Гангдон», https://www.obozrevatel.com/abroad/russkih-net-eto-vyidumka.htm

На території нинішньої РФ живе дивовижна, така, що не має аналогів спільнота людей. Вона має настільки незвичайну відмінність від будь-якої іншої спільноти або народу, що сплутати її ні з ким не можна… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Вона категорично не сприймає власну історію і власне коріння. Їм соромно називати себе тими, хто вони є насправді, вони не просто забули свою мову, свої звичаї та імена своїх предків, вони планомірно знищували все це до такого ступеня що на тому місці взагалі нічого не залишилося. Навіть ті з них, хто на питання «хто ти?» може відповісти: «я – мєря або вєсь, або мокша», навряд чи зможуть пригадати історію саме не імперії, а свого народу, своїх національних героїв і все решта, що є у будь-якого нормального народу.

У Злучених Державах, де було винищено майже все місцеве населення, зараз іменами індіанських племен названі штати і округа, а самим залишкам місцевих народів створені максимальні умови для відновлення своєї національної ідентичності. Але там самі індіанці цього хочуть, а в РФ цього немає в принципі. Населенню (не народу, немає народу в РФ) хочеться називати себе штучним визначенням «русскій». На нього нанизуються якісь абсолютно вигадані події, щоб на місці зруйнованої пам'яті, звести виродка, який би свідчив про те, що «русскій», – те, що історично склалося, а не гомункул, якого виводили з часів Петра 1, але досягли досконалості вже за совка.

Щоб ця спільнота могла за щось триматися, їм розповідають про те, що саме вони винайшли телефон, паротяг, пепсі-колу та картоплю. Всі ці видатні речі повинні показати, які вони розумні, бо якщо цього не зробити, рано чи пізно встане питання про те, чому паротяг винайшли, а з нормальним сортиром – не склалося і до цих пір. І не тільки це.

Міти ж про грандіозні перемоги повинні були повідати про відвагу, мужність і військову доблесть. Недавно, в інтерв'ю дойчському виданню Штерн, радник Путіна Караганов, лисий бевзь у пенсне, на цілком серйозно розповідав про те, що «русскіє – народ воїнів». Воно зрозуміло, що у пітерського злодюжки і радники будуть відповідно йому, але Караганова можна сміливо відносити в категорію «спец-вилов». У приведеному вище вислові, він допустив три смислові помилки в трьох словах. Русскій, в історичному сенсі – ні, це вигадка, штучний термін як і «россія», від якого пішло це визначення. Народу, як ми вже відзначали, в РФ немає. Вірніше, там є народи, буряти, якути, мурома, ерзя та інші, але їх стерли і наділи зверху загальний ковпак. В імперії, якою по суті, є РФ, народу не може бути за визначенням. Ну й воїнів там не було ніколи, немає і не буде. Там завжди була маса гарматного м'яса, яка з часів Орди воює приблизно одним і тим же способом, – безоглядним спалюванням власних людських ресурсів. Орда це легко робила, оскільки завжди рекрутувала в свої ряди чоловіків із захоплених територій, обіцяючи їм здобич від наступного захоплення. До речі, так трапилося і в цьому випадку. Київ палили не стільки татари, скільки їхні рекрути з мокшанських боліт. Загалом, в Орді завжди був ресурс поповнення війська і вона тиснула чисельністю, не піклуючись про втрати, бо заповнювалися вони швидко і без питань. Отже Жуков, який розповів про баб, які ще понароджують, не бажаючи і не знаючи того, повторив базовий ординський принцип формування війська і його використання.

Ну і зрозуміло, на підтвердження цієї «військової доблесті», було винайдено незліченну кількість героїчних боїв і битв, від епічних на кшталт «куліковської бітви», до 28 панфіловцєв – ремейка 300 спартанців. Їх переконують в тому, що і Наполеона вони перемогли самостійно, і Хітлера і в Афганістані вони теж всіх перемогли. Публіка, у якої відсікли їхнє сьогодення, минуле і справжнє коріння, хапається за це марення як за соломинку і люто вірить в найвідвертішу нісенітницю, навіть якщо з'ясовується, що ще при живому Сталіні провели розслідування і з'ясували, що ніяких 28 панфіловцєв не було в природі і знамениті слова «Відступати нікуди, позаду – москва» ніхто з пафосом і перед лавиною танків не вимовляв. Це була чиста і безсовісна вигадка, яка експлуатується населенням вже як якісь ліки при психіатричному розладі.

І ось прямо зараз починаються процеси, які однозначно приведуть до руйнування тих стереотипів, на яких базувалося все це марення. Ось-ось вже формально московська церква буде відсічена від чужої історії і буде вимушена якось пояснювати, чому вона довгий час виряджалася в чужий одяг. Але їй це буде корисно хоч би тому, що вона в один день помолодшає на 500 років. А вслід за цим, Україна або Русь, відвалиться від історії московії без додаткових зусиль, бо православ'я було тим фундаментом, на якому і трималися їхні байки. Їх люта релігійність саме звідти.

Як тільки це станеться, ідеологам доведеться шукати нову історично-територіальну парадигму і поки не пізно – міняти свою назву, бо «россія» вже зараз звучить як країна-плагіат або країна-вигадка. Але там є якийсь Сашка Дугін, ідеолог нео-паневропеїзму та арійства. Вже зараз часто можна чути, що всі ці люди, які населяють Скрєпостан – арії, що тільки трохи розпиячилися. Вони на цілком серйозно намагаються зачепитися за якесь індо-арійське коріння, як до цього чіплялися за коріння слов'янське.

Нам в Україні – все одно, за що вони потім хапатимуться, хоч за китайське коріння, але якщо їх більше спокушають витоки індо-арійські, то ми навіть можемо допомогти їм в цій нелегкій справі і запропонувати нове ім'я їхній країні, оскільки старе вже зламалося і треба серйозно думати про ребрендінг.

Оскільки ім'я повинне відображати якусь територіально орієнтовану спільноту людей, то треба відштовхуватися саме від зримих і добре відомих географічних орієнтирів. Оскільки Україна-Русь відвалюється прямо на очах, то природною західною межею цих земель стає Дон, а вже якщо їм хочеться мати арійське коріння, то східна межа, природним чином упирається в річку Ганг. Тому, автор особисто дарує мешканцям РФ нову назву їхньої країни, яка увібрала в себе і географію, й історичне коріння, та їхню суть: «Гангдон». І звучить добре, і відразу зрозуміло про кого мова йде. Ну а самі жителі країни називатимуться гангдони. Чи не так, це звучить чудово, це звучить гордо?

Росія – абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Русские,історія,русские традиции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.