Венесуела: Фланелеві солдати проти Мадуро

05 серпня 2018, 16:04
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
30
Венесуела: Фланелеві солдати проти Мадуро

... надрукувати гроші не встигли, і буквально за двійко місяців до трьом нулів довелося додавати ще два – тепер передбачається, що обмінювати будуть в співвідношенні один до ста тисяч...

У Венесуелі стався замах на Мадуро під час його виступу на черговому військовому параді. Спочатку влада поспішили заявити про вибух побутового газу неподалеку, потім з'явилася інша версія про дрон, який мав вибухнути поблизу трибуни з виступаючим президентом… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Охорона збила його на підльоті. Мадуро вже звинуватив владу Колумбії в замаху на себе, колумбійці покрутили пальцем біля скроні і сказали щось на кшталт «Воно нам треба».

Загалом, і без Колумбії охочих на роль організаторів і виконавців досить.

Насамперед серед вдячного венесуельського народу. Довести країну до такого стану і чекати народної любові дещо безглуздо. Дрон – річ загальнодоступна, так що зробити і оснастити його бомбою міг практично будь-хто охочий.

20 серпня повинна початися грошова реформа з початком ходіння нових грошей. Спочатку було оголошено, що нові болівари обмінюватимуться на старі в співвідношенні 1 до тисячі, але надрукувати гроші не встигли, і буквально за двійко місяців до трьом нулів довелося додавати ще два – тепер передбачається, що обмінювати будуть в співвідношенні один до ста тисяч.

Хоча темпи інфляції і розвалу грошової системи такі, що простіше почекати ще двійко місяців і додати ще два-три нулі для вірності.

Економісти розглядають легалізацію купівлі-продажу валюти у Венесуелі як позитивний момент, але вважають, що вже надто пізно, дефолт країни неминучий. Власне, технічний дефолт вже стався – Венесуела пропускає платежі по державному боргу. Поки її рятувало лише те, що не платила вона Росії. Росія – щедра душа, а тому погодилася на розстрочку і платіжні канікули для дружнього мафіозного режиму. Інші, швидше за все, будуть менш згідливими, тому варіантів у Мадуро все одно немає, дефолту країни навряд чи вдасться уникнути.

Цілком закономірний підсумок для соціальних інженерів-експериментаторів, які створили якусь нежиттєздатну теорію загального щастя з латиноамериканським відтінком, але в ході її відверто любительської реалізації прийшли до висновку, що загальне щастя має наступити нескоро, тому на даному етапі почати потрібно з малого і ощасливити конкретних людей. Себе, наприклад. Сподобалося – втягнулися. Решті веліло чекати – не до вас поки. Все, відповідно, закінчується трохи передбачено.

Надійшло повідомлення, що відповідальність за замах узяла на себе венесуельське підпільне угрупування «Фланелеві солдати».

Цікаво з якого краму будуть солдати в еРеФії й через який час…

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Венесуела,Мадуро,замах,скоєно замах
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.