Існування російської імперії вирішується не в Москві, а в Києві.

04 серпня 2018, 21:18
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
378
Існування російської імперії вирішується не в Москві, а в Києві.

Україною прокотилася хвиля декомунізації, нажаль вельми запізнілої. Якби це було зроблено ще Леонідом Кравчуком на початку дев’яностих років… https://www.youtube.com/watch?v=sXMUtIj0KFs&t=2s

«Плач не дав свободи ще нікому,

А хто борець, той здобуває світ»

Останніми роками Україною прокотилася хвиля декомунізації, нажаль вельми запізнілої. Якби це було зроблено ще Леонідом Кравчуком на початку дев’яностих років, то ми б мали зараз зовсім іншу Україну не було б ані Януковича із його бандою, ані втрати Криму, ані війни на Донбасі. Нажаль не сталося, Леонід Макарович з його намаганням пройти між крапельками втратив не тільки владу, він зганьбив шанс українців стати модерновою державою без війни та крові. До речі, як би декомунізація відбулася тоді, то не було б ані першого, ані другого майданів, вони були б непотрібні. Але тодішні українські керманичі не наважилися на те, що зробили, наприклад литовці на чолі із Бразаускасом, колишнім першим секретарем компартії Литви.

Чому так сталося досить очевидно. Але попри все українцям дісталося мужності та наснаги через кров та втрати розпочати процес звільнення від комуністичної маячні. Тої самої маячні, яка й досі тримає у полоні так званих «русскіх», хто й що не уявляв собі під цим поняттям.

Саме через притаманну «русскім» комуністичну машкару серед них друзів українців можна порахувати по пальцях… .

Один із них такий собі Боріс Міронов – один із затятих противників Путіна та його режиму.

Цікаво, що він, за його ж словами, втрачав своїх прихильників саме через свою симпатію до українців:

-                перших втратив, коли український Майдан 2013 року назвав революцією та щиро позаздрив українцям;

-                ще більше від нього відійшли після того як він відкрито засудив окупацію Криму;

-                далі він позитивно висловився щодо Степан Бандери.

Тепер каже, що решту своїх прихильників мабуть втратить через висловлювання правди про комуністичний режим як такий від самого Леніна.

Тому я пропоную послухати його пряму мову про комуністичний режим. Оцінки Боріса Міронова тим ціннішім, що даються людиною, яка знає відповідну «кухню» із середини:

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,существование,Київ,Російська імперія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.