Вірменія – новий ворог «стурбованої» Росії

01 серпня 2018, 19:07
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
37
Вірменія – новий ворог «стурбованої» Росії

Міністр Лавров повідомив, що Росія стурбована «стабільністю» вірменської держави, яка підривається переслідуванням попередніх керівників Вірменії.

Завзятість нового вірменського керівництва в наведенні ладу в своїй власній країні, арешти злодіїв і корупціонерів, переслідування вбивць власного народу не могли врешті-решт не викликати «стурбованість» російського керівництва… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Міністр Лавров повідомив, що Росія стурбована «стабільністю» вірменської держави, яка підривається переслідуванням попередніх керівників Вірменії: «... Росія як союзник Єревану завжди була зацікавлена в стабільності вірменської держави, те, що там відбувається не може нас не турбувати...»

Розправа з політичними супротивниками для самої Росії якраз швидше норма (тут одних гучних прізвищ ніби Рохліна, Ілюхіна і багато інших більш ніж достатньо, а є і неголосні), і якби Пашинян просто пресував попередників, розчищаючи майданчик для свого власного оточення, це викликало б доброзичливе розуміння в Москві. Проте все йде не за планом – вірмени цілком серйозно вирішили зайнятися звільненням країни від бандитів, урок та іншої злочинної публіки. І ось це є для Кремля червоною ганчіркою.

Звідси і стурбованість. Так сьогодні у Вірменії визнають злочином вбивства своїх громадян, крадіжку і корупцію, а завтра що? І головне – де? Так можна догратися, що і в Росії вирішать, що бандитів можна і навіть потрібно притягати до відповідальності. Тому випускають Лаврова. Поки тільки із стурбованістю.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,сергей лавров,Вірменія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.