Деградація РФ: Безславний кінець танка «Армата».

31 липня 2018, 12:36
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
140
Деградація РФ: Безславний кінець танка «Армата».

Кріпосна Росія отримує разом з відродженням станів й усі ознаки феодалізму і середньовіччя. У таких умовах хай-тек – це «Царь-пушка», але ніяк не ракета Королева. Ну, і не танк «Армата», природно.

Танк «Армата» здох не народившись. Росія не готова платити 5 мільйонів евро за сирий недороблений танк, який, загалом, так і незрозуміло – для чого. Разом з «Арматою» кінець всієї низки машин, які розраховували створювати на базі її платформи… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Вголос, звичайно, мовиться про те, що ще трішки допрацюють, тут і там пройдуться напилком, а там підфарбують, але на цьому її історію можна вважати завершеною. Якщо щось подібне в майбутньому і розроблятиметься, то це буде саме подібне й інше.

Причин того що сталося не так вже й багато.

Перша – концептуальна. Питань до проекту багато. Їх російські ЗМІ старанно умовчують, але за бажання думки професіоналів знайти можна. Вони, скажімо так, в цілому некомпліментарні. Питання: «Навіщо», питання стратегії, питання сенсу – воно у випадку з «Арматою» так і не отримало виразної і належної відповіді. А раз його немає, то абсолютно незрозумілий критерій, за яким ухвалюється остаточне рішення.

Одна справа – випробувальна або випробувально-промислова партія, обкатка в реальних умовах (а то і бойових). Путін, між іншим, третій рік воює в Сирії. Розповідає нам про якісь навчання. Ну так в чому проблема? Пошліть туди батальйон «Армат» і ганяйте їх у хвіст і гриву. Перевіряйте експлуатаційні характеристики, навчайте екіпажі, інтегруйте з наявними машинами, що стоять на озброєнні. Сміливі ж плани відразу 2300 у війська, логікою ніяк не віддають.

Друга проблема – а в принципі російська промисловість на такий подвиг здатна? ВПК – не те, що десь окремо стоїть. Це галузь, яка зав'язана на решту всієї економіки країни, а з економікою РФ справи йдуть все гірше й гірше. Найближчими роками передбачається 6 трильйонів рублів інвестицій в промисловість, з яких 5,4, – в СПГ-індустрію. Перекіс в здобич і транспортування вуглеводнів колосальний, головне розкрадання природних ресурсів, а все решта пущене за залишковим принципом. Включаючи і людей, яких для економіки труби неймовірно багато. Тому і курс на знищення народу – дуже багато його. І проблем від нього – незліченно. Мало народу – менше безглуздого споживання, більше експортний потенціал нафти, газу, збіжжя, лісу. Більше доларів, які залишатимуться у господарів життя. Суцільна вигода.

У цю концепцію промисловість решти всіх галузей вписується погано. Власне, її і не вписують. Деградацію економіки і розвал промисловості складно приховувати і брехнею вищих сановників, і бадьорими зведеннями сайту «Сдєланоунас». Дємідовські промисли ще можуть виплавляти чавун, але складніші вироби стають для них все менш доступні.

Кріпосна Росія отримує разом з відродженням станів й усі ознаки феодалізму і середньовіччя. У таких умовах хай-тек – це «Царь-пушка», але ніяк не ракета Королева. Ну, і не танк «Армата», природно.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,танки,деградация,Хай-тек,технології
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.