Трамп знервований. На злодії шапка горить?…

30 липня 2018, 13:13
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
41
Трамп знервований. На злодії шапка горить?…

Трамп звинуватив спецпрокурора Мюллера в конфлікті інтересів. На думку Дональда Трампа, спецпрокурор Роберт Мюллер не до кінця неупереджений в своєму розслідуванні втручання у вибори.

Трамп звинуватив спецпрокурора Мюллера в конфлікті інтересів.

На думку Дональда Трампа, спецпрокурор Роберт Мюллер не до кінця неупереджений в своєму розслідуванні втручання у вибори… .

Росія Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Американський президент нагадав, що він особисто відхилив призначення Мюллера головою ФБР.

Президент ЗДА Дональд Трамп заявив про наявність конфлікту інтересів у спецпрокурора Роберта Мюллера, який веде справу про втручання Росії в американські вибори в 2016 році.

Чи «збирається коли-небудь Роберт Мюллер повідомити про свій конфлікт інтересів по відношенню до президента Трампу, враховуючи те, що у нас були дуже неприємні і спірні ділові стосунки, що я відхилив його призначення головю ФБР (за день до призначення спецпрокурором), а Комі [звільнений за рішенням Трампу екс-директор ФБР Джеймс Комі] – його близький друг», - написав Трамп в Twitter.

....Also, why is Mueller only appointing Angry Dems, some of whom have worked for Crooked Hillary, others, including himself, have worked for Obama....And why isn’t Mueller looking at all of the criminal activity & real Russian Collusion on the Democrats side-Podesta, Dossier?

Is Robert Mueller ever going to release his conflicts of interest with respect to President Trump, including the fact that we had a very nasty & contentious business relationship, I turned him down to head the FBI (one day before appointment as S.C.) & Comey is his close friend..

There is No Collusion! The Robert Mueller Rigged Witch Hunt, headed now by 17 (increased from 13, including an Obama White House lawyer) Angry Democrats, was started by a fraudulent Dossier, paid for by Crooked Hillary and the DNC. Therefore, the Witch Hunt is an illegal Scam!

Він додав, що Мюллер призначає в свою команду «Злих демократів», які працювали на Гіларі Клінтон і Барака Обаму.

Роберт Мюллер з травня 2017 року веде розслідування подій навколо виборів президента США з метою встановити, чи мала місце змова між штабом Трампу і Росією.

В лютому Мінюст ЗДА пред'явив звинувачення 13 росіянам, які працювали на «фабриці тролів», пов'язаною з Євгєнієм Прігожіним. Співробітники «фабрики» купували в Facebook і Youtube політичну рекламу і намагалися організувати мітинги в ЗДА. Нарешті, 14 липня Мюллер висунув звинувачення 12 росіянам, яких в ЗДА назвали офіцерами головного розвідувального управління Генштабу ЗС Росії. Як вважає американський Мінюст, вони брали участь в атаці на сервера структур Демократичної партії ЗДА, яка привела до витоку документів.

Як писала The Washington Post з посиланням на джерела в 2017 році, спецпрокурор також розслідував можливу перешкоду правосуддю з боку Трампа після того, як президент звільнив директора ФБР Джеймса Комі.
Трамп і раніше критикував Мюллера. Так, 27 липня він написав в Twitter, що спецпрокурор і його «банда розгніваних демократів» не можуть знайти змову між Росією і штабом Трампа. «Тому тепер вони дивляться (разом з 53 млн. чоловік) на мої твіти – підставне полювання на відьом продовжується! Як безглуздо і несправедливо по відношенню до нашої країни», – нарік Трамп.

Раніше New York Times писала, що Мюллер перевіряє, чи могли твіти Трампа перешкодити розслідуванню російської справи.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,прокурор,обвинение,Дональд Трамп,Мюллер,Володимир Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.