ЗВАЖЕНА ДЕРЖАВНИЦЬКА ПОЗИЦІЯ

30 липня 2018, 11:27
Власник сторінки
0
40

У очільника Держлісу дуже багато сумнівів і безмежна вдячність Президенту Порошенку.

Дякує, дякує, дякує Президенту за Вето на заборону експорту дров (наш з Олегом Ляшко і колегами Закон №5495 про збереження українських лісів). Чомусь я не здивований

А с у м н і в и у в.о. голови Держлісу....

***

і щодо серйозності дослідження лісової галузі "ПРИЧЕТНІ ДО КОРУПЦІЇ", проведеного британською "Earthsight"...

Може, дослідники не повністю офіційними даними Держлісу користувались? :-) Якщо ж серйозно, почитайте самі висновки з цього дослідження - https://www.facebook.com/vhalasiuk/posts/2021998984511824).

***

і щодо правильності інформації наданої Прем'єру, на основі якої призначені перевірки лісгоспів та антиконтрабандні заходи на митниці...

Тут одразу заспокою - якісна інформація, я разом з кращими експертами готував :-) і офіційно надана Володимиру Гройсману та Мирославу Продану у нашому з Олегом Ляшко депутатському зверненні.

***

і щодо здатності переробити та використати дрова всередині країни без їх експорту...

Дарма, адже, наприклад, "Український пелетний союз" офіційно підтвердив дефіцит дров та потребу в них всередині країни 1,5 млн т, що перевищує нинішній експорт, та й ключова галузева асоціація "МЕБЛІДЕРЕВПРОМ" підтримала заборону експорту дров.

***

і взагалі щодо фактів масштабної контрабанди лісу з України....

До 14 000 (!) вагонів (!) лісу (!) на Європу пішло у 2017 році всупереч мораторію - українці на кордоні бачать, британські дослідники бачать, команда РПЛ бачить, вже й Прем'єр побачив, а очільник Держлісу має сумніви.

---

Зважена державницька позиція. Гадаю, щоб розвіяти ці сумніви і з'ясувати істину треба не лише провести комплексну перевірку, призначену Кабміном. Треба створити в парламенті ТСК і не дати спустити це питання на гальма!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.