Прокляття Росії: Який народ така й влада

25 липня 2018, 22:54
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
88
Прокляття Росії: Який народ така й влада

Віце-прем'єр уряду РФ Гордєєв повідомив російський народ, що всі його біди від «ресурсного прокляття Росії» – ресурсів багато, народу мало… . Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Віце-прем'єр уряду РФ Гордєєв повідомив російський народ, що всі його біди від «ресурсного прокляття Росії» – ресурсів багато, народу мало… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Мабуть, тому в Росії 40 відсотків жебраків і приблизно стільки ж бідних – в ерефії завал ресурсів, вона в них просто потопає і не встигає використовувати і споживати. Мабуть, тому і вирішено пограбувати людей похилого віку – дуже багато їдять, треба б трохи менше.

У реальності, звичайно, все взагалі перпендикулярно сказаному Гордєєвим: єдине прокляття, яке є для Росії фатальним, це сам російський народ. Його невміння розпорядитися колосальними багатствами країни. Народ обирає владу, яка ставиться до народу гранично варварськи, витрачаючи його без щонайменшої економії, заганяючи людей в убогість і безнадію, не маючи ані найменшого поняття, як використовувати існуючий потенціал, знищуючи освіту і медицину, перетворюючи людей на стадо, що жере і пукає. Керівник, який не вміє організувати роботу на ввіреній йому ділянці, завжди шукає причини, за якими він раз по раз провалює всі плани і програми. Але, природно, він ніколи не назве головну причину проблем – свою власну некомпетентність.

Російське керівництво – такий ось керівник. У нього винні всі – злобні зовнішні сили, п'ята колона, терористи, тепер ось виявилася ще одна критична проблема – надлишок ресурсів. Все що завгодно, аби не визнати свою власну відповідальність і нездатність ні до чого.

А спитати з влади в Росії нікому, бо який народ така й влада.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,уряд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.