Трамп. Вибори до Конгресу ЗДА. ВІДЕО.

25 липня 2018, 16:28
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
49
Трамп. Вибори до Конгресу ЗДА. ВІДЕО.

Блазень продовжує блазнювати… . https://www.youtube.com/watch?v=mvBX1oPC4UE&t=28s Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

4 липня американський президент написав в Twitter, що дуже стурбований тим, що «Росія зробить всі зусилля, щоб вплинути на майбутні вибори» у ЗДА.

«Ґрунтуючись на тому факті, що жоден інший президент не був такий жорстокий по відношенню до Росії, як я, вони щосили підштовхуватимуть демократів. Вони ясно не хочуть Трампа!» – додав він.

На цьому відео різні представники спецслужб ЗДА висловлюють свою думку щодо поведінки Трампа під час переговорів з Путіним та особливо під час пресконференції.

Відео посиланням триває 00:22:44

Особливо цікавою є спроба Трампа (00:10:50-00:11:43) виправдатися, нібито він переплутав слово, що змінило сенс висловлювання з точністю до навпаки. Там же він пояснює, що насправді дуже любить свої спецслужби.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: выборы в США,Росія,Дональд Трамп,конгрес,Сенат США,Володимир Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.