Росія. ІДІЛ. Теракт в Дагестані

21 липня 2018, 22:50
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
65
Росія. ІДІЛ. Теракт в Дагестані

Вчора в Кизілюртовському районі Дагестану було здійснено напад на поліцейських, в ході якого два поліцейських були убиті на місці, третій помер в лікарні… .

Вчора в Кизілюртовському районі Дагестану було здійснено напад на поліцейських, в ході якого два поліцейських були убиті на місці, третій помер в лікарні… .

Росія – Абсолютне Зло, як треба негайно знищити.

*

Практично миттєво відповідальність узяла на себе Ісламська держава

Таким чином путінська «боротьба з тероризмом на дальніх підступах» виявилася такою самою брехнею, що й усі інші гасла і пункти «плану Путіна». Тероризм в самій Росії існує незалежно від того, скільки сирійських жінок, дітей і людей похилого віку вб'ють путінські соколи. Його причина в іншому – в звірячій внутрішній політиці влади, її повністю нелюдяному характері, відтворюючому все нових і нових знедолених, частина з яких ухвалює рішення боротися за своє існування за допомогою терору.

Тероризм – соціальна хвороба, її неможливо вилікувати килимовими бомбардуваннями ані власної території, ані тим більше чужої. Правда, нинішня російська влада і не збирається нічого лікувати – вона може оббирати народ тільки в тому випадку, якщо зажене його в непроглядну безнадійність. Мільярди друзів Путіна – це і є основна причина тероризму в Росії, оскільки здобуваються вони на крові і стражданнях всього російського народу, який має ту владу яку заслуговує.

Але телевізор забиває в голову зовсім інші думки, і людям простіше повірити, що в їхньому катастрофічному положенні винні далекі бойовики, не ближчий Держдеп ЗДА, або різні вороги народу. На цьому і стоїть нинішній режим, єдиною метою якого є збагачення за рахунок зубожіння всіх решти.

А поки теракти продовжуватимуться – причини, які породжують тероризм в Росії, залишаються.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: теракт,Росія,Дагестан,ІДІЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.