Австралієць Ентоні Маслін, троє дітей якого загинули на МН-17 Дональду Трампу

19 липня 2018, 08:19
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
1
4693
Австралієць Ентоні Маслін, троє дітей якого загинули на МН-17 Дональду Трампу

Ентоні Маслін, троє дітей якого загинули у збитому росіянами МН-17 Дональду Трампу https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156572257431477&set=a.10152851426546477.1073741826.660196476&type=3&theater

Австралієць Ентоні Маслін, троє дітей якого загинули внаслідок збиття росіянами МН-17 17.07.2014 написав відкритого листа Дональду Трампу на своїй сторінці у Facebook… .

Росія – Асьолютне Зло, яке треба негайно знищити.

«Містер Трамп! Ви винайшли термін, і багато говорили про «fake news», але давайте спробуємо поговорити про те, що фейком не є. Давайте назвемо це беззаперечними фактами.

Пасажирський літак рейсу МН-17 був збитий, загинуло 298 безвинних людей - це беззаперечний факт.

Літак збили російською ракетою – це беззаперечний факт.

Це вбило наших трьох чудових діточок та їхнього дідуся, це зруйнувало наше життя та багато інших життів – це беззаперечний факт.

Це сталося чотири роки тому – це беззаперечний факт.

Це зробила людина, чию дупу Ви цілували, тієї людини яка все це спростовує – це теж беззаперечний факт.

Те, що я відчуваю до вас обох – це навіть не гнів, це щось набагато гірше – це жалість. У вас немає співчуття до ближнього і ви явно поняття не маєте, що таке любов. У вас нічого цього немає»...

До мурашок! І знаєте, в даному випадку мова йде не про політику, не про мої чи чиїсь ще політичні симпатії, а про людяність та вміння адекватно реагувати на виклики, що перед тобою стоять. Трамп зараз має зробити ВСЕ і навіть більше для порятунку своєї не політичної, а людської репутації. В інакшому випадку – хай поступається місцем Пенсу.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Дональд Трамп,Володимир Путін,Росія нацистська країна,Крушение Боинг 777 под Донецком,сбитый Боинг над Украиной фото
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.