Трамп – Путін – Фінляндія `– Вибори до Конгресу у Злучених Державах Америки

17 липня 2018, 15:21
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
59115
Трамп – Путін – Фінляндія `– Вибори до Конгресу у Злучених Державах Америки

Головною інтригою зустрічі було – на скільки запізниться Путін. Путін не підкачав, запізнився на півгодини, але Трамп виявився ще крутішим – він запізнився ще на двадцять хвилин після Путіна.

Зустріч Путіна і Трампа була самодостатньою навіть без всяких ухвалених на ній рішень і домовленостей. Сам факт зустрічі був важливіший за все решту. Жодних документів прийнято не було, партнери «подивилися один одному в очі», і на тому спасибі…

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Головною інтригою зустрічі було – на скільки запізниться Путін. Путін не підкачав, запізнився на півгодини, але Трамп виявився ще крутішим – він запізнився ще на двадцять хвилин після Путіна.

У Злучених Державах демократична преса і республіканський істеблішмент люто обзивають Трампа путінською підстилкою.

Насправді нічого епохального на зустрічі і не могло відбутися. Росія давно і міцно перебуває на периферії світової політики, обговорювати з нею можна локальні або в кращому разі регіональні питання – та й то не комплексно, а вибірково. Власне, тому Трамп зустрівся з Путіним перший раз за два роки (якщо не рахувати швидкоплинних рукостискань на публіку на різних заходах). Міг би не зустрічатися ще два роки – нічого все одно не відбулося б…

Російська економіка – приблизно 2 відсотки всієї світової, Трамп – бізнесмен, і така дрібна риба його навряд чи сильно цікавить та турбує. У російського електорату, звичайно, є фантомні болі за імперською величчю, але тут без варіантів – країна злодіїв, бандитів і мафіозі ніколи не зможе на рівних спілкуватися з розвиненими країнами й економіками.

І по Сирії, і по Україні, і по питаннях ядерного роззброєння позиції Росії підлеглі – вона лише слідує в рамках і межах, які збудовані ззовні. Тому вона повністю незалежна в тому сенсі, що від неї нічого не залежить.

Взагалі. Путіну просто нічого запропонувати Трампу такого, без чого той нічого зробити не зможе. А тому торгівлю і конкретні домовленості з Кремлем можуть вести клерки другого-третього рівня. Різні помічники, радники й інші чиновники, але це не рівень Трампа.

Цілком можливо, що Трампу взагалі ця зустріч знадобилася по причинах суто внутрішньополітичного характеру. Іржавий пасок Америки, тобто «ядерний електорат» Трампа не любить американський істеблішмент, і йому просто подобається Трампові витребеньки. Путін у такому разі – просто подразник, за допомогою якого Трамп добивається схвалення у свого ядерного електорату тим. Скоро вибори в Конгрес – так що підбадьорювати електорат самий час.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Росія,Дональд Трамп,вибори,Володимир Путін,Фінляндія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.