Путін – Ердоган – ворогодрузі

16 липня 2018, 12:50
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
31334
Путін – Ердоган – ворогодрузі

Відбулася телефонна розмова між Ердоганом і Путіним, в ході якого Ердоган досить різко попередив свого партнера про неприпустимість проведення військової операції в зоні деескалації в провінції Ідліб…

Відбулася телефонна розмова між Ердоганом і Путіним, в ході якого Ердоган досить різко попередив свого партнера про неприпустимість проведення військової операції в зоні деескалації в провінції Ідліб… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Видно, плани по таким заходам розробляються, і загроза нової каральної експедиції велика. Ердоган попередив, що у випадку, якщо така операція проводитиметься, всі домовленості між Москвою і Анкарою, досягнуті в Астані, будуть анулювані.

При цьому турки нарощують свою військову присутність на півночі Сирії, а також швидкими темпами створюють «національну армію» Сирії. Триває будівництво структур керування територією, зачищаються непідконтрольні туркам угрупування, причому основною силою, на яку робить ставку Туреччина, стає Хайят Тахрір аш-Шам (колишня Джебхат ан-Нусра).

Треба врахувати, що лякати Путіна розривом астанінських домовленостей майже не має сенсу: проект Турецького потоку повністю провалений, вже зараз ясно, що південного обхідного маршруту повз Україну не відбудеться. 15 мільярдів кубометрів европейського транзиту, та ще до цих пір не узгоджені і з украй неясною перспективою в плані будівництва – це й є провал. Причому Кремль вже второпав неминуче: вирішення про утилізацію зайвих труб для двох ниток Потоку, які не відбулися, тільки свідчить, що на проекті Потоку в початкових параметрах вже поставлений хрест. А тому ніяких особливих причин для дружби з Ердоганом у Путіна не немає, його цілком влаштує навіть ворожий нейтралітет – аби турки не блокували Босфор.

Видно, російська пропаганда в черговий раз може перевзутися і знову завести волинку про посібника терористів диктатора Ердогана. Джордж Орвелл тут згадується все більш виразно.

Російські ЗМІ підтверджують сам факт розмови, проте без подробиць, обмежившись стандартним туманним «обговоренням врегулювання сирійського конфлікту». І правильно – коли прийде час, холопів сповістять – Ердоган росіянам ще друг чи вже ворог. Навіщо росіянам подробиці?

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Сирія,Туреччина,Володимир Путін,Телефонные переговоры ,Ердоган
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.