Донбас і Крим стають зоною суцільної катастрофи – Anti-colorados

14 липня 2018, 03:28
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
60
Донбас і Крим стають зоною суцільної катастрофи – Anti-colorados

Частина населення, яка мешкає в трикутнику між містами Горловка, Єнакієво і Макіївка, самостійно робить заходи захисту від радіоактивного зараження.

Зовсім не офіційно і з джерел, достовірність яких ми не можемо перевірити, бо пишуть люди із зони окупації, користуючись різними способами заховання особи, до нас доходить інформація про те, що частина населення, що проживає в трикутнику між містами Горловка, Єнакієво і Макіївка, самостійно робить заходи захисту від радіоактивного зараження… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

 

 Ходять наполегливі чутки про те, що радіація із затопленої шахти вже вийшла на поверхню і люди відчувають на собі її дію. Принаймні, пишуть, що помітно почастішали випадки безпричинної нудоти, блювоти й інших симптомів, які виявляються при радіоактивному опромінюванні.

Мало того, ці чутки отримали досить значне ходіння і публіка чекає введення з українського боку КПВВ дозиметричного контролю. У зв'язку з цим, перед виїздом з окупованих територій, прагнуть мити автотранспорт, щоб змити пил, який може «робити» фон. Наскільки ці чутки відповідають дійсності – важко зрозуміти, але вже їх досить для того, щоб по-новому подивитися на цю ситуацію і зробити деякі висновки.

Перший з них полягає в тому, що місія короткозорих імпотентів, яка іменується ОБСЕ, зобов'язана, нарешті, зайнятися своїм прямим обов'язком і почати вивчати обставини, які несуть реальну загрозу безпеці. І не просто вивчати, а видавати офіційні висновки. Якщо ОБСЕ самостійно не має можливості це робити – залучати МАГАТЕ, нам це теж не перешкодить. Наприклад, вже всім відомо про те, що затоплена та копальня, на одному з глибинних горизонтів якої було підірвано ядерний пристрій ще в 1979 році. Це означає, що з підземними водами почнеться дифузія радіоактивних продуктів того вибуху, а тому – треба встановити сам цей факт, щоб потім не виникало питань про винуватців цього торжества.

Це – питання завтрашнього дня, але воно – обов'язково виникне і ось чому. Після звільнення Донбасу почнеться процес відновлення нормального життя у форматі, який Україна визнає потрібним й у цей момент може виявитися, що ми отримали хай і не другий Чорнобиль, але щось такого ж плану, що може зажадати серйозних зусиль, для ліквідації наслідків забруднення. Чим довше ситуація не вирішуватиметься, тим більша територія може бути вражена і тим більше треба буде прикладати зусиль для санації територій і ще невідомо, скільки людей постраждає від цієї проблеми і що робити з ними.

Але і це ще не все. У гіршому разі, радіація може дійти до території РФ, а там вода з річки Міус, в яку неминуче прийде зараження, використовується для сільського господарства і можливо – для пиття. Як тільки буде зафіксований радіаційний фон, місцеві власті повинні будуть відселяти людей від річки і весь регіон, повністю зав'язаний на сільському господарстві, – ляже. Щоб не нарватися на позови в міжнародних судах за те, що з території України до них прийшла радіація, вже зараз треба фіксувати причини такого положення і превентивно притягати до відповідальності осіб, які здійснюють окупацію території, як громадян України, так і громадян РФ. У разі розвитку ситуації за жорстким сценарієм, будуть формалізовані винуватці техногенної катастрофи. Більш того, тут будуть винуватці як фізичні особи, так і держава РФ. І річ навіть не в тому, що з її відома, в її користь, і на основі її сил і засобів здійснювалася окупація. Першопричиною техногенної катастрофи є той самий ядерний вибух, проведений совком сорок років тому. А як відомо, РФ проголосила себе правонаступницею совка. Раз так, то ми маємо винуватця всього заходу.

У будь-якому випадку, така ситуація не дає часу на бездіяльне спостереження за розвитком ситуації. Навпаки, її треба використовувати ефективно і рішуче. Якщо ОБСЕ проведе відповідні виміри радіоактивного фону і виявить аномальне його підвищення, то питання деокупації можна буде ставити зовсім в іншій площині, причому – не тільки Донбасу.

У Криму розгортається власна техногенна катастрофа і стрімке перетворення півострова в пустелю, таку ж, якою Крим і був до входу до складу України. Тобто, простежується чітка закономірність, яка вказує на те, що будь-яка територія, яку РФ утримує силою зброї: на Донбасі, в Криму або Сирії, перетворюється на зону суцільної катастрофи. Тобто, захоплення чужої території і миттєва катастрофа зв'язані безумовним причинно-наслідковим зв'язком.

Саме у такому ключі треба ставити питання про деокупацію перед тією ж Европою. Мало того, якщо інформація по Єнакієве підтвердиться, пані Меркель і мосьє Макрону можна нагадати про те, що вони проходяться по яснах з ублюдком, який ще не залишив надій захопити Україну. І якщо його люди зуміли довести до техногенної катастрофи епіцентр ядерного вибуху на глибині 900 метрів, то Европі треба готуватися до того, що їх чекає ще півтора десятки Чорнобилей від ядерних електростанцій, що діють нині, в зоні яких Путини особисто пропонував застосувати власне ЯЗ. В цьому випадку, ні Дойчланд, ні Франція не відсидяться по своїх кутках, таємно підморгуючи Путіну. Европа стане суцільною зоною відчуження.

Коротше кажучи, в боротьбі з супротивником треба використовувати будь-яку зброю. Мало того, це треба робити швидко, поки супротивник нею не скористався сам.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: экологическая катастрофа,Донбас,Крим,Росія нацистська країна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.