Йенс Столтенберг (агент КГБ Стєклов): Анексія Криму не привід для ізоляції Росії

14 липня 2018, 02:53
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
19756
Йенс Столтенберг (агент КГБ Стєклов): Анексія Криму не привід для ізоляції Росії

Приєднання Криму та інші проблеми в стосунках НАТО з Росією – це ще не привід для ізоляції РФ. Про це заявив в середу генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг.

Приєднання Криму та інші проблеми в стосунках НАТО з Росією – це ще не привід для ізоляції РФ. Про це заявив в середу генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг, виступаючи перед відкриттям саміту військово-політичного блоку на експертному форумі NATO… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

«Ми не визнаємо анексію Криму, ми не визнаємо [російську] пропаганду, дії в кіберпросторі, втручання у вибори, ми бачили інцидент в Солсбері. Але я не вважаю це за аргументи для ізоляції Росії. Я переконаний, що особливо в умовах, коли напруженість висока, нам необхідний діалог з Росією», – сказав він.

«Росія – це наш сусід, Росія нікуди не подінеться, і нам потрібний діалог з Росією», – додав Столтенберг.

Він відзначив, що НАТО не бачить безпосередньої загрози країнам – членам альянсу з боку Росії. «Ми не бачимо ніякої безпосередньої загрози відносно якого-небудь члена альянсу, але бачимо все більш рішучі дії Росії, яка використовувала силу проти своїх сусідів», – відзначив він.

Ось такі теревені «агента КГБ Стєклова» та норвезького лівака по життю.

Для агента КГБ Стєклова ніщо не є аргументом для ізоляції батьківщини усіх ліваків та терористів, ані знищення літака президента Польщі та загибель еліти одного з членів НАТО, ані збиття Росією літака з трьома сотнями мирних громадян, ані повітряний терор у Сирії, де від російських бомб загинули тисячі мирних жителів в тому числі дітей, що вже казати про щоденну війну проти України, яка триває вже п’ятий рік.

Все це для агента Стєклова не має жодного значення, як не мало значення захоплення Австрії для його попередників у Мюнхені, коли вони віддали на поталу Хітлеру Чехословаччину.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити. 

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НАТО,НАТО-Украина,Росія,Володимир Путін,Мюнхенская конференция,nato,Росія нацистська країна,Йенс Столтенберг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.