СИГНАЛ SOS...

11 липня 2018, 16:56
Власник сторінки
0
75

...посилає народним депутатам Об'єднання учасників фінансового ринку (ОУФР).

 Це 16 авторитетних асоціацій з усіх сегментів небанківського фінансового ринку (Українська асоціація інвестиційного бізнесу, Національна асоціація кредитних спілок, Ліга страхових організацій, Українське об'єднання лізингодавців, Спілка аудиторів України, Бюро кредитних історій...).


Вони звернулись до нас з Олег Ляшко за захистом їх прав та законних інтересів. Адже влада хоче протягнути сумнозвісний "законопроект про "МЕГАРЕГУЛЯТОР" №2413а. Цей закон робить НБУ одночасно "нормотворцем", "контролером" та "суддею" на усьому фінансовому ринку.

НБУ-"мегарегулятор" зможе сам встановлювати правила (без експертизи чи погоджень Мінюсту, ДРС... без парламентського нагляду....) - ПОВНЕ СВАВІЛЛЯ.

Не згоден з рішенням НБУ - оскаржуй... але це не зупинить (!) виконання рішення - БЕЗМЕЖНЕ ПОЛЕ ДЛЯ ЗЛОВЖИВАНЬ І КОРУПЦІЇ.

Замість чіткого та комплексного законодавчого регулювання небанківського фінсектору (а це майже 2000 компаній - страхових, фінансових, кредитних спілок, недержавних пенсійних фондів, лізингових, факторингових тощо) запроваджують НЕОБМЕЖЕНЕ РУЧНЕ КЕРУВАННЯ З БОКУ НБУ.

Для чого влада протягує цей драконівський закон? Очевидно, для "очистки" ринку від українських компаній, для ручної монополізації ринку в інтересах іноземних гравців, для отримання безмежних повноважень без належної підзвітності та відповідальності регулятора.

---
Як заступник Лідера РПЛ з економічної політики та голова Комітету промполітики та підприємництва звертаюсь до колег - парламентарів: давайте разом не допустимо проходження цієї афери ні на Комітеті з питань фінансів та банківської діяльності, ні в залі Верховної Ради України!



https://www.facebook.com/vhalasiuk/posts/2014407938604262Источник: https://censor.net.ua/b3076064


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.