Великобританія офіційно звинуватила Росію в смерті британської підданої

10 липня 2018, 00:49
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
33823
Великобританія офіційно звинуватила Росію в смерті британської підданої

Трамп у глухому куті. Йому доведеться зустрічатися з керівником офіційно визнаної бандитської мафіозної держави. Росію офіційно звинуватили в смерті британської підданої на британській території.

Трамп у глухому куті. Йому доведеться зустрічатися з керівником офіційно визнаної бандитської мафіозної держави. Росію офіційно звинуватили в смерті британської підданої на британській території. Загибла британка імовірно контактувала з ємкістю, яка була викинута в сміття, і яка використовувалася при першому замаху на Скріпалей. Отже формально непряма провина тих, хто зробив перший замах, в загибелі Дон Стерджесс цілком очевидна… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Звинувачення прозвучало з боку міністра оборони Великобританії. Більш офіційно може висловитися тільки прем'єр-міністр, хоча, швидше за все, Мей оголошуватиме перелік заходів відносно Росії. Те, що це доведеться робити, сумнівів не викликає.
Питання перейшло в політичну площину. Обговорювати деталі і обставини не має ніякого практичного сенсу. Британці роблять все, загалом, правильно – вони не дають кризі зависнути в невизначеному положенні, а відразу розгортають її у потрібному їм напрямі. Тепер будь-які дії Росії у відповідь матимуть наздоганяючий характер, а значить – ініціатива належатиме британцям. Вони в таких справах настільки професіонали, що все відбувається в автоматичному режимі.
Тепер все питання лише в тому, які саме заходи будуть оголошені відносно Росії. Швидше за все, нічого особливого. Все вже зроблено після справи Скріпалей, тепер можна лише доповнити наявний перелік. Перевірку проходять близько 120 олігархів на предмет кримінального походження введених ними до Британії коштів, можливо, що не повезе саме їм – когось показово розіпнуть, причому можуть вибрати жертву по цілому переліку ознак, щоб уразити серйозніше. Понизити рівень стосунків з Британією вже майже неможливо – вони і без того якнайгірше.
У Британії вже сформований на всіх рівнях – і офіційному, і на рівні громадської думки – чіткий образ сучасної Росії, як бандитської мафіозної держави з кримінальними злочинцями, які її очолюють. Потрібно відзначити, що англійці не дуже перебільшують, проте тепер у них є тільки одна складність – представити путінську Росію ще гіршою практично неможливо.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Дональд Трамп,вбивство,Офіційно,Володимир Путін,Великобританія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.