Сакральна жертва Мундіалю. Вбито піддану Її Величності королеви Великобританії.

09 липня 2018, 12:46
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
65
Сакральна жертва Мундіалю. Вбито піддану Її Величності королеви Великобританії.

Трампу від Путіна. Восьмого липня померла отруєна «Новічком» піддана королеви Великобританії Дон Стерджесс. Що ставить британські власті в нову ситуацію....

Трампу від Путіна. Сакральна жертва Мундіалю. Вбито піддану Її Величності королеви Великобританії.

*

Трампу від Путіна. Восьмого липня померла отруєна «Новічком» піддана королеви Великобританії Дон Стерджесс. Що ставить британські власті в нову ситуацію. Поки звинувачення Росії по цьому інциденту не пред'явлені, хоча є вже вимоги по офіційних каналах роз'яснити ситуацію, проте тепер картина кардинально змінилася… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Якщо раніше всі скандальні і знакові смерті, які пов'язували з Росією, стосувалися тільки її колишніх громадян – Літвіненко, Березовський, Скріпалі – для британців були іноземцями-тубільцями, а обурення викликав тільки факт розправи з ними на британській землі, то тепер вбита британська піддана, що в корені міняє ставлення до того, що відбувається.

Для британської влади тепер потрібно якось визначатися: або пов'язувати нинішнє отруєння з попередніми, і тоді в світлі пред'явлених раніше звинувачень у справі Скріпалей починати конфронтацію з Росією вже по-справжньому, або викручуватися і щось вигадувати і брехати, що поставить питання про дієздатність всього кабінету міністрів, а таких речей ні в одній країні не люблять. У Британії тим більше.

Тепер ситуація вийшла з кримінального в строго політичне русло. Справа переходить в плоскість практичних політичних рішень. І якщо прем'єр Великобританії Мей спробує з теми «зіскочити», то є політичні супротивники, які із задоволенням використовують її промах в своїх інтересах. Якщо ж ні, то до якого ступеня конфронтації вона готова буде піти на цей раз. У попередньому все було строго дозовано й технічно. На цей раз градус доведеться підвищувати: як-не-як, але тепер в активі смерть підданої Її величності королеви Британії. І від цього сумного факту Мей вже не піти.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: жертва,Дональд Трамп,королева Великобританії,Володимир Путін,Великобританія,Мундиаль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.