Сирія. Вбито семеро російських військових. Новий удар Ізраїлю по авіабазі Т-4

09 липня 2018, 02:33
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
14613
Сирія. Вбито семеро російських військових. Новий удар Ізраїлю по авіабазі Т-4

Відразу кілька нейтральних та антіасадовських джерел повідомили сьогодні що в селі Ум аль-Маяєр (Um al Mayear) вбито семеро російських військових.

Відразу кілька нейтральних та антіасадовських джерел повідомили сьогодні що в селі Ум аль-Маяєр (Um al Mayear) вбито семеро російських військових… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

Приналежність невідома: це можуть бути військові поліцейські, регулярні військові або ПВК. Можливо, що це представники центру по примиренню, які зараз баражують по провінції, схиляючи бойовиків до здачі.

Інформація уточнюється, проте джерел вже досить багато. Атаку провели «місцеві ополченці» на контрольно-пропускному пункті, так що цілком ймовірно, що йдеться про військову поліцію (або Росгвардію під її виглядом – всупереч російському законодавству до Сирії возять й їх)

Повідомляється про те, бандформування «Шабаб Суну», яке перейшло в 5 армійський корпус,  сьогодні, будучи вже в статусі шабіхі, атакувало табір біженців поблизу йорданського кордону.

Сім або вісім біженців було вбито, проте при цьому один з бандитів «Шабаб Сунни» був захоплений місцевими чоловіками в полон. Повідомлення виглядає вельми достовірним – якраз перебіжчиків використовують для брудної роботи, вимушуючи викупати провину.

На додаток. Нещодавно прийшло повідомлення про новий удар Ізраїлю по авіабазі Тіфор (Т-4) в Тіясі (провінція Хомс). Авіабаза використовується Іраном для постачання своїх бандформувань, а також як центр базування безпілотної авіації.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,гибель,Сирія,убит,військові
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.