Сирія. Авіаційна база РФ Хмеймім. Нічні атаки тривають за розкладом…

09 липня 2018, 01:39
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
60
Сирія. Авіаційна база РФ Хмеймім. Нічні атаки тривають за розкладом…

Це входить в звичку. Чергова ніч, чергова атака Хмейміма. Місцеві селяни знаходять уламки і досить цілі безпілотникі бойовиків, і навіть з боєприпасами, які не розірвалися… .

Це входить в звичку. Чергова ніч, чергова атака Хмейміма. Місцеві селяни знаходять уламки і досить цілі безпілотникі бойовиків, і навіть з боєприпасами, які не розірвалися… .

Очевидна дешевизна і примітивізм зібраних кустарно апаратів підказують, що проблем з виробництвом такої зброї у бойовиків не передбачається.

 

З економікою у такої війни теж все у повному порядку: одна черга з «Панцира» коштує на порядок дорожче ніж вся атакуюча ескадрилья. Особливо якщо врахувати, що цю чергу потрібно спочатку привезти за два моря, а ось безпілотники збирають у сусідньому гаражі. І запускають не сильно далі від нього.

Питання навіть не в результативності, а в самому факті того, що бойовики мають можливість атакувати, причому на регулярній основі.

Що відбувається, звичайно, є наслідком повного провалу всіх первинних планів і сміливих задумів. Коли інтервенція до Сирії тільки почалася, було цілком розумно з точки зору Путіна намагатися взяти під контроль північні території Сирії, заразом вирішивши питання з обороною авіабази.

Не врахували тільки те, що турки виразять свою повну незгоду з цими планами й підуть на загострення аж до прямого зіткнення. У результаті провал початкової військової стратегії, потім втягування в абсолютно непотрібну у всіх сенсах для Путіна війну з ІДІЛ на підхопленні у американців, тепер боротьба в пісочниці з Іраном за шматки і недоноски спільної окупаційної зони, але головне питання: навіщо російські військові там, так і залишається висіти в повітрі. Прямо і правдиво відповісти на нього Путін точно не ризикне, оскільки доведеться визнавати поразку у війні зважаючи на неможливість тепер добитися бажаного результату, а бадьорі промовки про досягнуту у котрий раз перемогу неминуче натрапляють на здивовані питання: якщо Росія перемогла, то хто тоді її атакує, та ще і за розкладом?

Росія – це Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Сирія,бомбардування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.