Крим. Гаспра. Пам’ятник «іхтамнєтам».

08 липня 2018, 06:16
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
30394
Крим. Гаспра. Пам’ятник «іхтамнєтам».

У Гаспрі в комунальному парку (колишній парк санаторію «Марат») окупанти за тиждень спорудили пам'ятник у вигляді каменя, на якому висічені такі слова: «Россійскім добровольцам, героіческі павшим...

У Гаспрі в комунальному парку (колишній парк санаторію «Марат») окупанти за тиждень спорудили пам'ятник у вигляді каменя, на якому висічені такі слова: «Россійскім добровольцам, героіческі павшим в боях за Донбасс»….
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

Ось така «громадянська війна». Ані імен вбивць, ані дат їхньої ліквідації на Донбасі українськими захисниками немає. Тим часом «обвинувачений в загибелі призовника офіцер підмосковної військової частини 32010 Олєг Лєонтьєв попросив суд про поблажливість, тому що брав участь в бойових діях на сході України».
Суд ухвалив йому умовний вирок, хоча вбивця просив відпустити його до Сирії, оскільки «це дозволить принести якусь користь для держави. Я вже брав участь в одному з таких заходів, але, єдине, це було на території суміжної країни, на якій НАС ЯК БИ НЕ БУЛО».
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Крим,окупація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.