Укус скаженого пса – Anti-colorados

07 липня 2018, 17:57
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
0
117
Укус скаженого пса – Anti-colorados

Нова хемічна атака на Великобританію стала якимось лакмусовим папірцем на те, як глибоко у власні помиї https://www.obozrevatel.com/abroad/naseleniyu-moskovii-skarmlivaetsya-srazu-neskolko-versij.htm

Нова хемічна атака на Великобританію стала якійсь лакмусовим папірцем на те, як глибоко у власні помиї занурилася московія. Тут виявилося все чудовим, і альфа-норець і бета-холуї… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба знищити.
*
Почати, мабуть, треба з останніх. Особливо цікаві холуї, яким зверху дозволено імітувати критику і навіть нібито опозиційність. Колеги рангом вище –  нудні і передбачені. Вони або все начисто заперечуватимуть, або демонструватимуть лисину або іншу частину тіла круглу і без волосся, знімуть туфлю і бризкаючи слиною вивалять загрози в стилі «Кузькіної матері». Там немає ніякої краси гри і виглядає все понуро і сумно. Інша справа – критики. Вони себе вважають за інтелектуалів і хитрими маніпуляторами, а тому, пересипають «критику», стогонами за долю імперії. Самі себе вони відчувають якимись клапанами, які випускають пару незадоволеності публіки, але насправді, є сфінктерами, що випускають смердючі гази.
Так от, коментуючи новий випадок отруєння в Англії, вони м'яко і ненав'язливо захоплюють слухачів, глядачів або читачів. У глибини свого «нижче-плінтусного світу», а там, як про це попереджав Марк Твен, вони візьмуть досвідом мешканця самого дна каналізації. Причому, вони працюють, в основному, на вітчизняну публіку, здібності якої вони оцінюють все нижче і нижче. Будь-який росіянин може знайти запис політичних балачко-вистав початку, середини й кінця 90-х, після чого – порівняти з тим, що коїться в їхніх студіях зараз. Це дасть уявлення про те, наскільки низько впав рівень цих заходів, а відбулося це тому, що вони розраховані на строго цільову аудиторію, в цьому випадку – повних деградантів або виродків, які за 30 років звиродніли в тупих, агресивних антропоморфних істот. Тон передач співзвучний саме такому ублюдочній череді.
Так от, в цьому випадку, населенню московії згодовується відразу кілька версій того, що б могло стояти за цим злочином. Мало того, там проголошується (як варіянт), можливість причетності до цього російських спецслужб. Але такі допущення – класична психологічна наживка для лоха. Її сенс простий, як двері. У публіки повинне створитися враження, що промову штовхає відчайдушний опозиціонер, який не боїться оповістити неприємні речі. Але врешті-решт, технологія таких промов – шаблонна і повинна вивести на центральну думку з якою глядач і повинен піти від телевізора або комп’ютера. В цьому випадку вона виглядає так. Тепер уже не важливо, хто скоїв цей злочин, всіх собак все одно повісять на РФ. Читач або глядач, гарантовано засвоїть цю думку й буде спокійний тим, що ніхто ж не довів, що це була РФ, а тому – це міг бути Гондурас Евдоезія або Нова Патефонія. Це – м’яка версія більш прямої й тому – менш естетичній конструкції, застосованої після смертей Літвіненко, Політковської, Нємцова і багатьох інших політичних фігур, які були неприємні Путіну особисто. Тоді пропагандисти розводили руками і говорили: «Це було не на користь Путіна тому, що всі знали його неприязнь до цих фігур».
Між іншим, після першої атаки «Новічком», такі пояснення були проголошені як мінімум один раз. Як мовиться: «Ніколи такого не було, і ось – знову». Ті російські коментатори, які вже обзавелися нерухомістю на там де «Загниває», в цьому місці зупиняються й уподібнюються докторові Ватсону з фільму про Холмса, коли він шукав зниклий секретний документ МЗС: «Хтозна, хтозна?», але ті, хто не відчуває міри – йдуть далі і висувають дві основні версії. Перша – що це зробили «відпускники, які заблукали», які звільнені позавчора і яких «іх там нєт». Друга версія прямо або побічно, зв'язується з самими британськими спецслужбами, які могли влаштувати таку провокацію.
З приводу першої версії, сьогодні висловився один з творців «Новічка» що нині живе в ЗДА. Він відмітив, що третя сила не може бути причетною до створення і застосування цієї ОР Для цього потрібні можливості держави і дуже специфічне устаткування. Адже йдеться не тільки про технологію її створенні, але і про безпеку процесу виробництва, транспортування та застосування речовини, без загрози життю осіб, які приводять її в бойовий стан і врешті-решт, – які застосовують.
Друга версія вказує на те, що коментатори ментально прив'язані до московії, де такі речі в принципі можливі і більш того – реально вживані. Про провізора-неука, за сумісництвом – друга, особистого кухаря і ката-отруйника Путіна, пана Прігожіна, знає весь російський бомонд і там ходять похмурі чутки про те, скільки людей той відправив на зустріч з прабатьком серцевим нападом, набряком легенів й іншими речами. Ходять легенди про те, як той з ентузіазмом зібрав собі лабораторію за останнім словом фармацевтичної техніки і став кимось, на зразок алхіміка при дворі Марії Мєдічі.
Але ці пропагандисти марно натягують московську модель на ту ж Британію. Потравити своїх людей хемічною зброєю, не зважиться жодна спецслужба, навіть з самими благими намірами. На відміну від РФ, там є реальна змінюваність влади й уряд, який знов прийшов, обов'язково викопає цю погань і вибухне не просто грандіозний скандал з тривалими посадками, але і ганьба ляже на дітей й онуків отруйників, оскільки Британія – країна спадкоємності та традицій. Як хороше, так і погане, там пам'ятають багато поколінь.
Ми маємо просту версію, на цей рахунок. Це – відповідь Путіна на те, що Британія почала реально притискувати путінських мільярдерів. Звичайно, перед публікою на кшталт Абрамовича, йому треба зберегти обличчя та показати, що він ще альфа-пєсєц і може відповісти не симетрично за наїзд на його людей, але є ще одна деталь. Втекли не всі, а це означає, що британським властям ці люди чомусь опинилися потрібні. Щоб у них не виникало бажання порушити «омерту», Путін продемонстрував, що Новічка на Альбіоні, вистачить на всіх. А крім того, Путін просто любить вбивати. Якщо раніше він вбивав з вигоди, а потім – з відчуття самозбереження, то тепер він це робить просто тому, що йому це хочеться і фактично перетворився на непередбачуваного і агресивного скаженого пса. А такого собачку марно вмовляти або підгодовувати. Його треба знищити та спалити, щоб уникнути розповсюдження зарази. Щось підказує, що це був не останній укус скаженого пса. Ті, хто хоче заспокоїти його цукерочкою, ще пошкодують про свою необачність.
Оригінал російською:
Зверху за посиланням.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Московія,Володимир Путін,Англія,отруєння,яд Новичок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.