Виборчі перегони - стипль-чез для Ю.Тимошенко.

14 червня 2018, 15:07
Власник сторінки
0
977
Виборчі перегони - стипль-чез для Ю.Тимошенко.
https://www.pravda.com.ua/articles/2018/06/13/7183179/

"Новий курс" старих технологічних проколів команди Тимошенко.

Виборчі президентські перегони, які розпочинає Ю. Тимошенко з форуму, – фальстарт.

Це перша цеглина у фундамент її майбутньої поразки.

Її технологи вкотре зробили ставку на хибні чинники.

Команда Тимошенко – це не команда стиплерів.

До того ж в команді відсутні аналітики, які здатні зрозуміти, що повторення формату форумів Саакашвілі - очевидна помилка, тому що після форумів Саакашвілі його акції масово не підтримало українське суспільство.

Це свідчить про відсутність командного креативу і фундаментальних напрацювань.


Вже з першого погляду на теми дискусійні платформи, які пропонуються до розгляду на форумі, стає зрозумілим – пані Тимошенко і К° не планують фундаментальних змін існуючої державної системи і налаштовані на збереження статус-кво.

Переносять акценти зі змісту на форму - замість зміни державної системи намагаються нав’язати дискурс про зміну Конституції і укладання суспільного договору.

Слоган форуму "пропонуй, а ми зробимо" не спрацює.

Ті, хто може запропонувати українцям реальну фундаментальну Цивілізаційну Альтернативу, на яку очікує українське суспільство, здатні і самі її гарантовано реалізувати, а не бути суфлером у Тимошенко.

Саме ж суспільство не здатне запропонувати ключові для України стратегічні фундаментальні ідеї, синтез яких потребує фундаментальних знань і системної роботи.

Не планують відвідати цей форум і ті, хто генерує фундаментальні сенси і здатні підняти і об’єднати на підтримку всю Україну.

 

Роблячи ставку на сегмент "хто не визначився" і на 35-річних, команда Тимошенко вкотре припускається ключової помилки.

Тридцятирічне покоління – це покоління ІТ-просунутих, у більшості патріотично налаштоване, має історичну пам’ять, здатне зазвичай аналізувати минуле і сьогодення, робить достатньо правильні висновки щодо майбутнього та приймає зважені рішення і розуміє, що зміна іміджу не оновить внутрішнього змісту людини, яка маніакально прагне влади.

Молоді українці усвідомлюють, що вони лише антураж для статс-дами не тільки в її відеоролику, але і в житті, де олігархат використовує молодь, щоб залишитися при владі.

Вся думаюча частина суспільства, на яку розраховує пані Тимошенко, вже очікує на нову цивілізаційну якість і розуміє: кандидат у президенти повинен вже мати і пропонувати власну програму, з необхідним технологічним та ідеологічним забезпеченням, а не запитувати у суспільства: Що Робити?

Натомість сама Тимошенко на роздоріжжі – вона не тільки не знає відповіді на запитання, Що робити, але й не знає і Що Будувати, і немає найменшої уяви про фундаментальну Візію майбутньої Нової України.

 

Сценарій і результати таких форумів цілком передбачувані:

-   впродовж форуму для гарного відеомалюнку буде створюватися атмосфера напруженого дискурсу на платформах;

-   наприкінці форуму буде зачитана результуюча частина дискурсу, основою якої буде не реальна аналітика дискурсу, а вже готова "програма", яку зверстали політ. технологи Тимошенко задовго до початку форуму і яка в подальшому буде пропагуватися як рішення громадянського суспільства.

 

Перелік технологічних проколів команди Тимошенко нескінченний, тож немає сенсу продовжувати їх і аналізувати.

 

Лише додам – для безальтернативної перемоги потрібні якісно відмінні кроки і кардинальні тектонічні зміни особистості, до яких на цю мить ні Ю.Тимошенко, ні її команда не готові.

 

І найголовніше – сьогодні у владу потрібно йти, щоб змінити державну систему, а не замінити олігархію на плутократію (шило на мило).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,передвиборча кампанія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.