Знищити державу в державі ("глибинну державу") – єдиний шанс України.

01 квітня 2018, 21:09
Власник сторінки
0
1292
Знищити державу в державі ( глибинну державу ) – єдиний шанс України.

"Глибинна держава" не перемагала державу Україна, а існувала в Україні останні як мінімум одну тис. років.

"Держава в державі" як елемент державного утворення існує вже декілька тисячоліть і має декілька назв: "глибинна держава", "держава в державі", "внутрішня держава".

Існування "держави в державі" – наслідок пануючої у світі недосконалої парадигми злочинної моделі екстрактивної державної системи внутрішньої окупації.Кадрову основу "держави в державі" складає чи так звана злочинна привладна національна еліта, або ж представники згуртованих і організованих недержавоутворюючих етносів з кримінальним типом психіки, світоглядом та ідеологією, які захопили державну владу, всі джерела національних доходів, і контролюють фінансові та інформаційні потоки.

Модель і форма правління таких державних утворень може бути різної етіології - від монархічної до одноосібної чи партійної диктатури зі злочинною людожерською ідеологією.

В Україні модель "держави в державі" ("глибинної держави") існує з часів руйнації трипільської суспільно-політичної, економічної, звичаєвої, культурної, світоглядної формації і появи на українських землях так званих варязьких, литовських, польських князівств, татаро-монгольських посадників, а пізніше - окупаційного російського царського режиму.

А внутрішня держава комуно-НКВДистсько-КДБешного режиму трансформувалася в нинішню змішану дикокапіталістичну неофеодально-олігархічну модель окупаційної неукраїнської антинародної внутрішньої держави.

Тож "глибинна держава" і не перемагала державу Україна, а існувала в Україні останні як мінімум одну тис. років, та грабувала і руйнувала окуповану нею Україну, і системно фізично винищувала корінний український державоутворюючий етнос.

Отже, за 26 років незалежності Україна так ще й не звільнилася від режиму внутрішньої окупації - "глибинної держави".

Україна зможе знищити державу в державі ("глибинну державу"), лиши реалізувавши наступний сценарій:

-   змінити існуючу стару недосконалу парадигму моделі екстрактивної державної системи на цивілізаційно якісно нову парадигму;

-   демонтувати існуючу злочинну державну систему;

-   відсторонити назавжди від влади всю привладну псевдоеліту, яка 26 років нищить Україну;

-   побудувати позитивну цивілізаційно еволюційно якісно нову інклюзивну модель державної системи, яка на структурному і функціональному рівні виключить будь-яку можливість виникнення і функціонування "держави в державі" - "глибинної держави".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.