Вигадана історія не вигаданої Тимошенко

05 травня 2018, 18:36
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
1
365
Вигадана історія не вигаданої Тимошенко

Юліє Володимирівно, описана Вами історія є цинічною брехнею.

Передайте тому, хто веде Фейсбук Юлії Тимошенко і тому, хто пише для нього тексти - у вас "штанга". Юлія Володимирівна не могла говорити з "відповідальним чиновникам Уряду" і вона не могла відповісти "Йому", а "Він" не міг назвати людей з інвалідністю "каліками".

Юліє Володимирівно, цей відповідальний чиновник не Він, а Вона і звати її Раїса Панасюк. Тому описана Вами історія є цинічною брехнею.

Схоже на те, що Юлія Тимошенко свою історію приписали неіснуючому "відповідальному чиновнику в Уряді". 

Щодо відсутності належних умов для людей з інвалідністю, то ця проблема чомусь не хвилювала двічі прем'єр-міністра Юлію Тимошенко. Тому у травні минулого року парламент прийняв президентський законопроект про інклюзивну освіту і кількість дітей з особливими освітними потребами у школах збільшилася на 25%

Крім того, в Україні чітко закріплено поняття, яке існує у всьому світі - це "особа з інвалідністю". В нашій країні немає ні "інвалідів", ні "калік", ані "людей з особливими потребами". Україна давно не використовує радянську термінологією. 

Тому, все ж таки, Юліє Володимирівно, краще ліпіть сирники!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.