ЛІС-КРУГЛЯК І ТАЄМНИЙ ПЛАН КОМПРАДОРІВ

25 квітня 2018, 11:40
Власник сторінки
0
54

Влада погодила "нейтральних арбітрів" для розгляду торговельних суперечок згідно Угоди про асоціацію з ЄС. Деякі з них такі "нейтральні", що неприховано будуть на іншій стороні.

Переконаний, що це узгоджений компрадорською владою з європейськими бюрократами план як заставити Україну відмінити мораторій на експорт лісу-кругляка. 

За що борються в ЄС зрозуміло - за інтерес власних виробників та громадян. А в чому зміст позиції української влади? Ганебна гра в піддавки і здача національних інтересів! Маємо яскравий приклад - коли в США вбачають загрозу національним економічним інтересам, Президент Трамп просто не призначає суддів до судового органу СОТ. 

Так, у США жорсткий і суперечливий стиль ведення торговельної політики. Проте чи кращий "український варіант", коли "реформатори"-компрадори при першій ліпшій нагоді зазирають в рота іноземцям та діють всупереч національним інтересам?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.