Пропагандистські «фейки» РФ

20 березня 2018, 17:12
Власник сторінки
0
88
Пропагандистські «фейки» РФ

Як не дивно, знову попадаються, все частіше і частіше «фейки» РФ!!!

На сьогодні найбільш поширеними являються:

1. Російські військові битимуться з бандерівцями в Сирії;

Вже стало нормою для російських пропагандистів у всіх проблемах і невдачах Росії звинувачувати Україну. У падінні літака під Москвою, в атаці на базу Хмеймім в Сирії і багато в чому іншому постійно, за версією кремлівських ЗМІ, видно український слід. Даний приклад є черговим тому підтвердженням.

2. В отруєнні Скрипаля можливий український слід;

Це ще один доказ того, про що було сказано вище. Як завжди, ніяких конкретних фактів надано не було.

3. Катастрофа рейсу МН17 повинна була приховати невдалий замах на президента Російської Федерації;

Розслідування про аварію рейсу МН17 добігає кінця, і попередній список винних у трагедії вже озвучений, де головними виконавцями цього теракту є російські військові. Тому спецслужби Росії в черговий раз намагаються відвести вину від себе за допомогою проплачених «блогерів», озвучуючи нову «версію» катастрофи, де основними винуватцями трагедії обов'язково повинні бути ВСУ.

4. Через українських обстрілів зупинила роботу Донецька фільтрувальна станція;

Згідно офіційної заяви українських представників СЦКК від 13 березня, в перебігу останніх двох діб бойовики двічі обстріляли автотранспорт працівників ДФС. Основною метою даних обстрілів є створення чергової «фейковий» картинки, спрямованої на дискредитацію ВСУ. З огляду на результати трасологічної оцінки місцевості, українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ про те, що застосування стрілецької зброї з боку ВСУ є неможливим на даній ділянці дороги.

5. Міжнародне співтовариство дізнається, як Україна порушувала права кримчан.

З доповіддю, де буде розказано про порушення Україною прав кримчан, виступить керівник робочої групи з міжнародно-правових питань при постійному представництві Республіки Крим при президенті РФ Олександр Молохов. Доповідь відбудеться під час 37 сесії Ради ООН з прав людини 16 березня. При цьому Молохов заявив, що основні пункти його повідомлення залишаться таємницею аж до виступу, повідомляє «Царгород».

Залишається тільки здогадуватися про які порушення йдеться, раз вони залишаються таємницею до самого виступу. Як то кажуть, закуповуємо попкорн і чекаємо нове шоу від чергової «голови, що говорить» Росії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина-Россия,маніпуляція,фейк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.