ЗАГАРБНИЦЬКА РУКА РФ

26 березня 2018, 10:15
Власник сторінки
0
42
ЗАГАРБНИЦЬКА РУКА РФ

Якщо провести паралелі за останній час, то можна побачити що Путін не збирається полишати Україну.

Якщо провести паралелі за останній час, то можна побачити що Путін не збирається полишати Україну. Разом з тим він не може знищити Україну воєнним способом, але при цьому не відказується від підтримки бойовиків на Донбасі. Постає питання чого же він добивається? Відповідь досить проста, нас хочуть знищити з середини.
Росія буде зміцнювати авторитарні тенденції. Те що у них гарно виходить, продовжувати дрейфувати в бік персоналістичної диктатури Путіна. Але з ще більш інтенсивним втручанням в приватне життя громадян, цензурою в сфері культури та мас-медіа, а також імперськими замашками у зовнішній політиці і спробами затвердити Росію в світі за допомогою гібридних воєн і політичних провокацій.
Пригадайте останні резонансні події, і все стане ясно хто за чим стоїть: збиття Boeing 777 біля Донецька, отруєння екс-шпигуна Скрипаля, російська зброя на Донбасі, воєнні з російськими паспортами, вбивство А.Окунєвої, Т.Махаурі, М.Шаповала, Д.Вороненкова, П.Шеремета замах на життя І.Мосійчука – скажете це все просто випадковість?!
Думаю ніхто не задумується над останніми подіями в Україні. До яких причетна РФ, так як основною їх задачею є дестабілізувати ситуацію в Україні шляхом втручання в внутрішні справи нашої країни, зокрема парламентські та президентські вибори які заплановані на 2019 рік.
Також можна згадати відеоролик показаний В.Путіним в процесі його виступу перед Федеральними зборами, на якому показали перші випробування стратегічної ядерної комплексу «Сармат», а також заяву російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова про підготовці Заходу удару ядерною зброєю по Росії - це просто маніпуляція на гордості росіян перед виборами.
https://youtu.be/TIxCz9DIkbI
Не потрібно забувати про вибори. «У Росії немає виборів, але формально виборча процедура все-таки є. Тому, виходячи з виборчої процедури Путін і виголосив всю свою промову. У першій частині він пояснив, які пряники принесе народу. Вже у другій частині він «оголив торс» і показав, які ми незламні, непереможні, як ми їх «Сармат» закидаємо ».

Посіяти страх на міжнародній арені, показати свою силу – все чого хоче Путін.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: політика,війна,Росія-Україна,політичні маніпуляції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.