Голову Обухівської РДА Рудяка звинуватили в неповазі до ветеранів АТО

24 лютого 2018, 13:07
Власник сторінки
0
122
Голову Обухівської РДА Рудяка звинуватили в неповазі до ветеранів АТО
Іван Рудяк - голова Обухівської районної державної адміністрації

Голову Обухівської районної державної адміністрації підозрюють у відсутності поваги до тих, хто загинув чи був поранений в АТО

Голову Обухівської районної державної адміністрації підозрюють у відсутності поваги до тих, хто загинув чи був поранений в АТО

 

Про це повідомляє інформаційний портал "Review News" з посиланням на сайт "Хроніки Обухова"

За словами керівника громадсько-військового альянсу Обухівщини “СВД” Ігора Оваденко “На роковини Революції Гідності голова Обухівської районної державної адміністрації Кивської області Іван Рудяк призначив зустріч матері загиблого Героя Небесної Сотні Антоніні Євгеніївні Чаплинській та матері загиблого учасника АТО Ользі Іванівні Тимко."

 

"Це був звичайний прийомний день, середа, вони завчасно записалися на прийом.Майже годину протримавши їх у себе в приймальні і в решті-решт їх не прийнявши, голова райдержадміністрації відправив їх до якихось радників, які не вирішили їх проблемні питання, а лише попили з ними кави", – відзначив Оваденко.

 

Він розповів, що жінки “Прийшли просити в першу чергу за пораненого бійця, яким вони зараз опікуються і який відморозив ноги на позиції “Зеніт” поблизу ДАП, Олександра Польянова".

"Поки що живе і лікується в лікарні, дружина не витримала і розлучилась з ним. Не витримала. Живе в орендованому гаражі в м.Українка. Вони хотіли попросити голову Обухівської райдержадмінісьрації Київської області Івана Рудяка, поки ми всі гуртом допомагаємо йому оформленням статусу інваліда війни 2 групи – просто тимчасову кімнату в гуртожитку в м.Обухові. Він їх не захотів слухати. Вважаю це великою неповагою до них зі сторони голови Обухівської райдержадміністрації Київської області Івана Рудяка", – додав Оваденко.

 

Нагадаємо, що Іван Рудяк очолював громадська раду Служби безпеки України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Обухів,выборы в Обухове
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.