Хто фінансує війну на Донбасі.

14 лютого 2018, 18:24
Власник сторінки
0
343
Хто фінансує війну на Донбасі.

"Керовані Росією сепаратисти намагаються не дозволити міжнародному співтовариству побачити, що відбувається на Сході України.

Хто фінансує війну на Донбасі.


Давно вже не секрет, що саме Росія підтримує і фінансує бойовиків на Сході України. Як РФ під виглядом гуманітарного конвою відправляє ешелони з допомогою!? Хто з українських політиків їм допомагає? Чому ЄС і США не можуть цьому протидіяти?

Для забезпечення миру і порядку (за Мінськими домовленостями) західні колеги відправили на окуповані території місію ОБСЄ.

"Керовані Росією сепаратисти намагаються не дозволити міжнародному співтовариству побачити, що відбувається на Сході України. Нам відомо, що Росія керує так званими сепаратистами, фінансує і навчає їх" - Хізер Нойєрт, прес-аташе Держдепу США.

Також вона поскаржилася і водночас пояснила, чому міжнародні спостерігачі не можуть зарадити домовленостям про мир.

"США глибоко стурбовані тривожною тенденцією до насильства і залякування ОБСЄ з боку керованих Росією сепаратистів. Інформація, що отримується від спостерігачів, є одним із надійних джерел, через які як ми, так і світ можемо побачити, які спустошення відбуваються в цій частині України", - прокоментувала Нойєрт.

Саме через можливість донесення до світової спільноти інформації щодо руйнівних наслідків приходу на Схід України «Русского мира» міжнародна місія ніяк не може “доїхати” в глиб самопроголошених республік. Їх туди просто не пускають. Лідери сепаратистів в будь-який спосіб намагаються завадити роботі місії. А як інакше!? Не можуть же вони дозволити, щоб в звіті ОБСЄ з'явилась інформація, яка саме допомога надходить з Росії.

Кремль відмовляється надати інформацію про вміст так званої допомоги жителям Донбасу. Крім того, Москва ігнорує вимоги Києва завозити вантаж через КПП, контрольовані українськими прикордонниками. За даними нашої розвідки, основна частина гуманітарного конвою - зброя і боєприпаси.

За інформацією авторитетного журналу Forbes на початку війни у 2014 році, РФ на бойові дії на Сході України витрачала більше 3 мільйонів доларів в день.

Та не тільки Путін забезпечує всім необхідним для війни сепаратистів. В цей список потрапили ряд українських політиків. Як вважають в СБУ, частина грошей, які Янукович вивіз з собою до Росії, була потрачена на організацію військових дій і анексії Крима. Також фінансує сепаратистів Сергій Курченко.

Як там не було, Путін не може вести війну сам. Йому потрібні ті, хто руйнуватиме нашу державу з середини. Найголовніше для України – це єдність, адже в єдності наша сила.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Украина,война,Украина-Россия,Украина-США,Москва,Янукович,Путин,Евросоюз,террористы,донбасс,политика,Форбс,КПП,сепаратисты,госдепартамент США,Крим,новини,Збройні Сили. сухопутні війська,жители Донбасса,окупація,ДНР,новости Крыма ,новости Киева,гуманитарный конвой путина,наемники,АТО новости,гуманитарный конвой России,ДНР новости сегодня,ДНР новости,ЛНР новости,война на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.