В Україні діє "Закон Ківи"

04 лютого 2018, 10:39
Власник сторінки
Человек, который делает результат.
0
366
В Україні діє  Закон Ківи

На просторах країни з’явилось багацько біл – бордів такого змісту: «Прийде Ківа – буде порядок». Але ми вже бачили Ляшка, шо конкретно обіцяв повернути Крим, «ліцезрєлі» Сєню – що йде на війну. То чого ж маємо чекати од Ківи?

На просторах країни з’явилось багацько біл – бордів такого змісту: «Прийде Ківа – буде порядок». Але ми вже бачили Ляшка, шо конкретно обіцяв повернути Крим, «ліцезрєлі» Сєню – що йде на війну. То чого ж маємо чекати од Ківи?

 

Аби Ілля Ківа щось уже кардинально вирішив, того сказати не можу, але мені особисто вже так потошніли всі ті шмарклі, що вже подобається хоча б тільки те, як він спілкується. Я багато років вчив своїх послідовників «по Ківі», конкретно казав: ось та людина, в якої треба вчитись. Прийшов до наркокубла, поставив злодіів на коліна – а ну подивись в очі матерів!

 

Якось в моїй присутності деякі «патрійоти» презирливо заявляли: та чи там той Ківа не боєць - ми були в АТО і його там не бачили. Тут же телефоную йому й на гучному зв’язку кажу – біля мене конкретно такі – то й такі хлопці заявляють, що вони були в АТО, а ти не був. Той одразу: хай називають місце, я зараз приїду, сам, то й одразу розберемося. «Герої АТО» миттєво хутко зникли.

 

На превеликий жаль, в країні не працює закон, а раз так – хай законом на певний революційний час буде Ківа. В Херсоні, приміром, керівник УЗЕ області Артем Антощук і в.о. керуючого справами мерії Херсона Катерина Гандзюк, замість робити діло, втяглися до публічних «розбірок» на кшталт «ты дурак – сам дурак». І це – на всю країну, на весь світ.

 

Певен – аби дали право, Ківа в одну мить показав би тим хлопчикам і дівчаткам, як себе треба поводити публічним людям. Чим вони повинні займатися на своїх посадах і кому де бути, виходячи з тих реалій. Закон Ківи буде працювати, точніше він вже працює, подобається то комусь, чи ні, і тому вже є багато прикладів в тому числі особисто від мене.

 

Приміром, перебуваючи в Києві, стикнувся з тим. що якісь незрозумілі люди біля квартири тільки за те, що по телефону розмовляв українською, накинулися й почали кричати, що мало вас, патріотів, погнобили на Донбасі, що ми всіх вас будемо різати, позакопуємо як собак, ніхто до дому не дійде, згниєте в землі як і всі ваші долбануті українці.

 

І це за умови, що безкоштовно отримали елітне житло в мальовничому місці, а поводять себе як хазяї і тероризують всіх навкруги. В той же час тисячі інвалідів АТО, що йшли під ворожі кулі, захищаючи саме таких, не мають де прихистити голову й подбати про свої сім’ї, налаштувати своє здоров’я,  микаються по закутках та на останні копійки винаймають комуналки.

 

Звісно, написали заяви до райвідділку ГУНП, але тії заяви там офіційно розглядають до 20 діб. А опісля того ще поки прийде якийся дільничний інспектор, поки дійде черга до конкретних процесуальних дій та до кримінального впровадження як мінімум за статтею «погроза вбивством», про нас уже й забудуть, що ми колись і були на світі.

 

Звернувся до Ківи, чого ніколи не робив, хоча й маю з нам добрі стосунки. Ілля довго не розмовляв – не хвилюйся, з тобою зв’яжуться. Ті, що «зв’язалися» - теж люди реальні й конкретні. Тож маю надію, що «Закон Ківи», порядок і законність буде в цьому конкретному випадку відновлено, й ніхто більше не посміє зазіхати на основи держави, Конституції.

 

Також втрапив в іще одну халепу. Сам звичайно ж винний, але здуру віддав комп’ютера, що в ньому величезна кількість найціннішої інформації, ремонтувати якимося шахраям з Центру комп’ютерної допомоги. Треба було вього – навсього поміняти блок живлення, що разом з роботою варте 500 гривень. Але за тиждень почалися дива.

 

Мені зателефонували й кажуть, що то вже вартує 1 700 гривень. Добре, кажу, тільки не загубіть і поверніть заради Бога інформацію. Принесли, але він не працює, мені пояснили, що там «полетіли» всі жорсткі диски, коротше роботи ще на 25 000 гривень. Ба в них тільки систему перестановити варто мінімум 800 гривень, то й досі не знаю що робити з тими шахраями.

 

Знову звернувся до Ківи. Ілля й тут довго не «розводив шмарклі» - з тобою зв’яжуться. Зі мною зв’язалися, то й тут очікую на законний результат. Тобто якщо в країні не діють закон, Кримінальний кодекс, повинні бути окремі лідери чи сили, що спонукають всіляких шахраїв до виконання того Закону. Виховувати, навіть у не зовсім традиційний спосіб, повагу до Держави й Конституції.

 

В Херсоні вони б мені за такі слова принесли нового комп’ютера найновішого класу з усією інформацією, бо там я сам був і Закон, і порядок. З Кирилом Стремоусовим і до певного періоду Романом Цвяхом ми ставили в межі закону всіх, незважаючи на чини та посади. Депутати міськради на сесії співали в нас Гімн України, хоча було видно, як то їм важко.

 

Правоохоронці вимушені були виконувати свої посадові обов’язки, негідники повертали пограбоване, бандитам – забудовникам зносили паркани. Причому без ніякої «групи підтримки», самі, а поліція нас ще й охороняла, хоч як то їй було важко. Повторюю – ми робили все, аби було згідно, як то кажуть, «чинного законодавства».

 

Це я до того, щоб ніяка ка фря не посміла більше вякнути – а чого це Марус за Ківу так серце рве? Того, що ми з ним однієї крові, робимо одну спільну справу – наводимо в країні порядку. А якщо кому не подобається, хай скажуть Іллі Володимировичу те особисто, в очі, а не з підворотні. Тоді будемо поважати таку людину й вважати її достойним супротивником.

 

Слава Україні!

 

Володимир МАРУС

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,Большая политика,политика,Илья Кива
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.