НЕВИКОНАНІ ОБІЦЯНКИ ПОЛТАВСЬКОЇ ВЛАДИ ТА ЇХ НАСЛІДКИ

24 січня 2018, 19:00
Власник сторінки
Лідер партії "Успішна країна" в Полтавській області
0
35
НЕВИКОНАНІ ОБІЦЯНКИ ПОЛТАВСЬКОЇ ВЛАДИ ТА ЇХ НАСЛІДКИ

Є люди, котрі дають обіцянки заради задоволення порушити їх. І до таких можна віднести майже весь правлячий склад України! Найгучніші обіцянки управлінців, які їм «постелили килимову доріжку» до посад

Із загальної кількості обіцянок мера, а їх – 152, виконано лише 47%, тобто з цього слідує, що Олександр Федорович виконує майже кожну другу свою ж ініціативу.

У 2018 році основні зусилля Мамая мають бути направлені на ремонт історичної будівлі Кадетського корпусу. Як зазначає очільник міста, зараз проводиться приведення до ладу документації та, у майбутньому, – ремонт даху Кадетського корпусу.

Також на останній сесії міської ради на галузь ЖКГ було виділено понад 496 млн. грн. і навіть були натяки, що проведуть ремонти деяких житлових будинків міста. На жаль, у Полтаві лише деякі будинки не потребують ремонту, а більшість – в аварійному стані.

Так, на початку року полтавці вкотре звернулись до мера з вимогою виділити кошти на ремонт їхнього будинку у центральній частині міста. Вже навіть цегла з даху падає. Ще у грудні орендарі приміщення на першому поверсі звернулись з цього приводу у відділ швидкого реагування, але у відповідь почули, що коштів на ремонт немає, і займатися цим ніхто не буде.

І таких будинків у Полтаві безліч. У центральній частині міста є будинки, в які навіть заходити страшно: дах тече та «світиться», підлога дірява, вікна частково засклені, а люди там доживають свій вік. Комунальники ці та інші питання внесли до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою на 2018 рік, а також до переліку адрес житлових будинків, що потребують виконання поточного ремонту покрівель. Однак чи дійдуть руки та головне фінанси – питання часу. Знову «підмажуть» стелю замість капітального ремонту і відразу ж знімуть будинок з переліку адрес, які відносяться до аварійних.

На цьому тижні заступник міського голови з питань ЖКГ Андрій Лямін провів черговий об’їзд міста з представниками комунальних служб. У підсумковому повідомленні йшлось, що для безпечного пересування пішоходів комунальники посипали тротуари, пішохідні переходи та зупинки громадського транспорту.

Та як би не так! Краще б пан Лямін вийшов зі свого автомобілю та спробував спуститися у пішохідні переходи, що біля кінотеатру Котляревського, наприклад. Сходинки заліплені снігом так, що їх навіть не видно, а зранку ще й ожеледиця на них.

Так на чиї ж плечі ляже відповідальність за скалічені долі травмованих полтавців? Падіння плитки з дахів, падіння та забій людей у підземних пішохідних переходах, відсутність теплозбереження у квартирах через щілини у будинках, а відтак – погіршення загального стану здоров’я людей.

Мабуть, вже час ввести кримінальну відповідальність за невиконані обіцянки чиновників.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.