Єдина Україна

14 грудня 2017, 14:51
Власник сторінки
0
88
Єдина Україна

Нещодавно опублікована телефонна розмова, в якій Курченко домовляється про свої інтереси в бізнесі на території нашої держави з «Міхою».

Єдина Україна

Після подій 2014 року питання щодо можливого 3 майдану в Україні розглядалися досить скептично. 17 жовтня 2017 року під Верховною Радою зібралися перші мітингувальники з лозунгами і плакатами Революція”, Банду Геть”, Відставки Петра Порошенка. Головним фігурантом всього цього став екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який потрапив у немилість нашого президента і був позбавлений громадянства України у липні цього року. Чи потрібен нашому народу ще один майдан? Хто підтримує Саакашвілі і кому на руку такі події в Україні? Чому Європа і США мовчать? Майбутні президентські вибори! Чого чекати і кого слід обрати в цей раз?!

"Я співчуваю дорогому мені українському народу, особливо населенню Одеси, - сказав, коментуючи призначення Саакашвілі, лідер парламентської більшості Грузії Давид Саганелідзе, - це, на мою думку, є дуже серйозною помилкою українського уряду. Але це їхнє рішення, і я в їхні справи не втручаюся". Так прокоментував грузинський політик призначення Міхи губернатором Одещини. Де на батьківщині останньому пред'явили звинувачення у кількох кримінальних справах, у тому числі у розкраданні бюджетних коштів.

Насправді існує чимала кількість версій, хто і чому надав політичний притулок президенту-вигнанцю. За словами старшого наукового співробітника Атлантичої ради США Адріана Каратницького "Той, хто думає, що Саакашвілі є відповіддю на проблеми України, допомагає копати могилу країні".

Нещодавно опублікована телефонна розмова, в якій Курченко домовляється про свої інтереси в бізнесі на території нашої держави з «Міхою». В свій захист грузинський політик сказав, що ця розмова є сфальсифікованою Я не має ніякого відношення ні до Сергія Курченка, ні до Партії Регіонів” – заявив політик.

СБУ слід відправити ці записи до експертної комісії в ЄС та США. Якщо ж і там підтвердять, що плівка не є черговим фейком, тоді довіра до екс-президента з боку українців повністю зникне. Європа і без того може пролити багато світла на всі ці події. Причини, чому Захід мовчить, до цих пір не зрозумілі.

Найбільшою проблемою України є не війна на сході. Країну розривають зсередини. Попри те, що наш народ веде четвертий рік гібридну війну проти агресора Росії, до сьогодні немає ніяких злагоджених дій. Ні в політичних кругах, ні серед простого народу немає єдності. Політична нестабільність, майдани, протести - все це руйнує нашу державу. Неорганізованість і хаотичні дії в Україні - це благо для Кремля.

«Маємо бути свідомі, що зараз не можна допустити політичної дестабілізації та роз'єднаності ані в нашій країні, ані серед членів європейської спільноти», - наголосив Яценюк.

В 2019 році відбудуться чергові вибори президента України. Дилема з вибором правильного керівника держави постане перед нацією уже через рік. Кого обрати на цей раз? Україна – демократична держава і кожен її громадянин має свою думку та право власного голосу. Слід зазначити одне – це має бути українець. Патріот своєї батьківщини. Головною метою якого стане вирішення проблем національності, економічного процвітання та незалежності країни.

Хотілося б зазначити слова Великого Кобзаря, який ще 200 років тому знав, що тільки в єдності наша сила:

Борітеся — поборете,

Вам Бог помагає!

За вас правда, за вас слава

І воля святая!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Грузия,Украина-США,СБУ,Яценюк,протесты,Губернатор,майдан,демократия,Одесская область,Сергей Курченко,Партія регіонів,Міхеїл Саакашвілі,президентські вибори,Європа,мітинг,політика в Україні,кримінальна справа,мітинг опозиції,патріот,мітинги протесту,бюджетні кошти,Михаил Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.