Шоу Системи чи Народний бунт?

07 грудня 2017, 12:50
Власник сторінки
громадський активіст
0
114
Шоу Системи чи Народний бунт?

Україна не може без революцій, політики підігрівають градус ненависті чи може Система підвлаштовується під нас, щоб потім проковтнути бунт і залишити народ у дурнях. Може щось не те робимо?

4 роки тому в Україні почалась Революція Гідності. Політики на сцені закликали людей до мирного протесту. Люди хотіли знести кримінальну олігархічну Систему, а отримали Небесну Сотню, та заміну влади людьми зі сцени. Ніхто не був покараний і ніхто з можновладців не сів у тюрму.
Сьогодні тисячі українців вийшли на вулиці Києва, щоб показати владі, що вони незгодні з політикою президента. Українці знову хочуть революції, хочуть реальних радикальних змін. Натомість Саакашвілі, навіть після звільнення від автозаку, закликав людей йти на Майдан на мирний протест! WTF???
Я тут один нічого не розумію!? Давайте розбиратись. Саакашвілі нічого нового не каже, президент барига, імпічмент, і повторювання прізвищ деяких олігархів, але не всіх, про деяких завжди забуває сказати, але то таке. Перший результат уже отримали - під тиском наметів Саакашвілі - Верховна Рада прийняла у 1-у читанні законопроект № 3112-1, який передбачає вибори лише по партійних списках, що суперечить Конституції України, та позбавляє громадян права бути обраними, як самовисуванці. Це остаточна узурпація влади виключно партіями та олігархатом. Але то таке, знов проковтнули і забули. Звичайно ми вас не закликаємо до насильницьких дій, ну що ви!? Ми просто додаємо вам їжі для роздумів. Ми теж проти насильства, але якщо ми хочемо зламати Систему, то рано, чи пізно будуть палати вогнем банки, державні установи, хороми олігархів і не тільки в Україні, а по всій Землі. А наразі у нас дитяче шоу для відволікання уваги і тільки з часом ми дізнаємося істинних цілей політиків, які нас ведуть. Чи зможемо ми мирно добитись своїх вимог? Коли закінчаться вибори без вибору? Хто Вас буде звільняти з автозаку? А хто звільняє наших воїнів з тюрем? Ніхто! Поки ви самі не почнете свою революцію і стояти один за всіх і всі за одного, так само організовано діяти, як сьогодні звільняли Саакашвілі.
P.S. дякуємо всім, які  вийшли на протест. Ми будемо і далі доказувати, що українці прокидаються і політика держави — це наше майбутнє, творити її маємо тільки ми. Прийшов час самим думати та усвідомлювати свої дії, а не слухати людей зі сцени, не хочеться знову наступати на граблі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Выборы,президент,политика,революція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.